SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek: "7 Transfer Daha Yapacağız"

0
Güncellendi - 2017-06-30 18:35:24
Gevrek:
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, “Bana göre iki tane çok önemli transferi gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz transferlerde daha önce izlediğimiz ve hocamızla konuşarak, hocamızın da onayını alarak gerçekleştirdik. Takıma katkı sağlayacak isimler olması için uğraşıyoruz” dedi.

Sarı siyahlıların başkanı Gevrek, transferde gelinin son durumu ve takıma katılacak isimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

“7 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ”

Gevrek, takıma katkı sağlayacak isimlerle görüşmelerin devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Bayramda transfer sözü verdik ve bu transfer sözümüzde durduk. Bana göre iki tane çok önemli transferi gerçekleştirdik. Arjantinli Emanuel Dening ve Fransa'dan daha önce Fenerbahçe'de de forma giymiş olan Issiar Dia'yı kadromuza kattık. Bu arkadaşlarla beraber 6 transferimizi yaptık. Tabi 7 transfer daha yapılacak bunu söylemek istiyorum.  Transfer dönemi bazı isimler dolaşıyor. Şunu söyleyeyim, gerek yerel basında gerekse de ulusal basında geçen isimlerin bazılarıyla ilgileniyoruz, bazı isimler ise daha önce hiç duymadığım isimler. Yapmış olduğumuz transferlerde daha önce izlediğimiz ve hocamızla konuşarak, hocamızın da onayını alarak gerçekleştirdik. Bundan sonraki transferlerimizi de transfer komitemiz, teknik heyetimiz ve sportif direktörümüz beraber istişare yaparak gerçekleştireceğiz. Takıma katkı sağlayacak isimler olması için uğraşıyoruz.”

“TEMASTA OLDUĞUMUZ OYUNCULAR VAR”

Transfer çalışmalarında çok hassas davrandıklarını ifade eden Gevrek, “Transfer komitemiz ve hocamızın hassas davrandığı noktalar var.  Bunlara dikkat ediyoruz. Bundan sonraki dönemde iki stoper, sol bek, sağ bek, orta saha,  ön libero, orta saha transferi gerçekleştirmek istiyoruz. Tabi bu aralar hocamızla bir araya gelemedik. Bilindiği gibi hocamızın annesi vefat etti. İnşallah önümüzdeki günlerde hocamızla bir kez daha bir araya geleceğiz ve transferde son durumu değerlendireceğiz.  Kalan 7 veya 8 transferimizi hocamızla beraber değerlendirip tespit edip inşallah en doğru transferi yapacağız. Kampta belki gitmek isteyen veya göndermek istediğimiz oyuncular olabilir. Transfer bizde son güne kadar bitmez. Ben üç senedir aynı şekilde söylüyorum. Gidecek olan gitmek isteyen olabilir. Şuanda acil yapmamız gereken transferler var ama son güne kadar transfer bizde bitmez. Acele etmeyeceğiz ve çok iyi bir forvet almamız lazım. Stoper mevkiinde beklenen ve bugünlerde temasta olduğumuz oyuncular var. Onlar olabilir ama çok fazla acele etmek ve geç kalmakta doğru değil. Biz bunun ortasını bulacağız inşallah" diye konuştu.

“SÖZLEŞMESİ BİTEN VE ANLAŞTIĞIMIZ OYUNCULAR VAR”

Gevrek, iç transferde de kalacak ve gidecek futbolcuları belirlediklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Takımımızda sadece transfer anlamında değil takımda geçen seneden kalacak ve gidecek isimlerde var. Sözleşmesi biten futbolcularımızla devam etmeme kararı aldık. 5-6 futbolcumuz var sözleşmesi biten.  Sözleşmesi biten ve anlaştığımız oyuncularda var. Zaten belirlediğimiz isimler kampa çağrıldı. Murat Yıldırım ile sözleşmemizi uzattık. Eren Tozlu, Murat Akça, Sadık Çiftpınar, Dialiba, Mba, Pereira, Azubuike, Rahman Buğra Çağıran, Ertaç, Ferhat Kiraz ile beraber alt yapıdan oyuncularımızda kampımıza katılacak. Devre arası transfer döneminde Alanyaspor'dan aldığımız Jonathan Ayite kampa katılmayacak. Biliyorsunuz kiralık oyuncularımızda var. Kadromuzda olan ancak başka takımlara kiralık olarak gönderdiğimiz oyuncular. Bu sene yine aynı şekilde kiralık olarak başka takımlara vereceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Michail (6 yıl önce)
    Başkanım mba varsa ferhat kiraz varsa süper lig kadrosunda yaşım 29. 5 yıl amatör oynadım halende oynuyorum 1.85 boyundayım eger ferhatdan mba dan iyi oynamazsam hic birsey bilmiyorum mbanin ve fethatın maaşını bana verin defansta sadıgı da yanıma verin bjk taşlı aboubakar fenerli forvetler gs daki forvetler eger gecerse kadro dışı bırakın gecen sene mbayi da gorduk ferhatıda irfan hoca sen ferhatı niye götürmedin onun yuzunden super lig kadrosuna bizim gibi malatyali gencler kadroda yer bulamiyoz. :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Mba ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüzgarın oğlu (6 yıl önce)
    Allah rızası için mba yi gönderin
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (6 yıl önce)
    Öncelikle sayfanızda neden hala 1. ligin puan durumunu yayınlıyorsunuz. Uyanın artık biz süper lige çıktık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Sayin.baskan.yonetim.kurulu.sozlere.guveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (6 yıl önce)
    Baskanim samimiyetle ugrastiginizdan eminim.Cokk teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla