SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci ile Görüşecek

0
Güncellendi - 2016-06-01 21:11:48
Bakan Tüfenkci ile Görüşecek
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir araya gelerek, yeni sezonla ilgili görüş alış verişinde bulunacak.

Mali kongre ve olağan genel kurul hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda, kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetimde yer alacak isimlerle ilgili yoğun bir mesai harcıyor. İstanbul’da bir dizi istişarelerde bulunan Gevrek, Malatya’da da kapsamlı bir çalışma yürütmeye hazırlanıyor.

Başkan Gevrek, Malatya’da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir araya gelerek, değerlendirmede bulunacak. Gevrek, yapılacak değerlendirme toplantısında çıkacak sonuca göre yeni sezonla ilgili planlamasını hayata geçirecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    SPOR KULÜBÜ BAŞKANININ SİYASİLER İLE GÖRÜŞMESİ VE ONLARIN DESTEĞİNE MUHTAÇ OLMASI O KULÜBÜN GELECEĞİ AÇISINDAN DOĞRU DEĞİLDİR. TANRIVERDİ NİN AÇIKLAMALRINA BAKTIĞINIZDA ZAMANIN BELEDİYE BAŞKANININ VE SİYASETÇİLERİN YÜZÜNDEN MALATYASPORUN BU DURUMA DÜŞTÜĞÜ GÖRÜLMEKTEDİR. HERKES KENDİ İŞİNİ YAPMALI. SİYASETÇİ SİYASET, SPORCU SPOR. BAŞARI İÇİN BELEDİYE SADECE MADDİ AÇIDAN DESTEK OLABİLİR ANCAK YÖNETİME KARIŞMAMALI. HERKES BİLDİĞİ İŞİ YAPMALI.
    0
    0
    Yanıtla