SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek; "Beşiktaş Bırakmaya Karar Verirse Talip Oluruz"

0
Güncellendi - 2017-06-12 14:48:29
Gevrek;
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, HABER 1903'e transfer gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gevrek yaptığı açıklamada; "Ömer Şişmanoğlu ve Mustafa Pektemek gündemimizde var ama şu anda yeni hocamızı bekliyoruz. Veli Kavlak'ta olabilir. Aslında bir isim daha var. Ama onu verirler mi bilmiyorum. Tolga Arslan. Beşiktaş, bırakmaya karar verirse talip oluruz. Bizim de hedeflerimiz olacak. Talip olduğumuz oyuncular için kiralık ya da bonservisini alma konusunda duruma göre oturup konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.haber1903.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    önce hocanı al sonra futbolcu peşinde koşun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Bu nasil bir sevda anlamiyorum butun spor kanalarini takip ediyirum butun spor sitelerini sicak bir gelisme varmi diye cok buyuksun malatya hayirlisi olsun hoca bir ile bir once anlasma olsaydi iyi olurdu bu yil ince eleyip sik dokumaliyiz gec kaldik soyle oldu boyle oldu takim cikali 20 gun oldu aman gec kalmayalim turkiyede bir kac defans futbolcusu var bunlari kacirmayalim hakan balta yalcin koray. Trabzonda 23.futbolcu donmus onlarda ise yarar varmi. Adana.Antep.Rizede isimize yarar varmi ne olur baskan koltuk degistir cek yat degistir sag ayag uzerine at canli maci kapatip canli skora bakmayalim takimiza guvenelim.hayirli sahurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüzgarın oğlu (6 yıl önce)
    Yaw arkadaş bizim hoca derdimiz yoktu yaw yoktu yıllar sonra işte bu dedik hevesimizi kursagimizda bıraktınz be yaziklar olsn.irfan hocayla anlasmiyosan ondan büyük birini getrcn o zmn. sergenle gorusuyoz diyorsunz ya irfan hocanın yanından gecemeyeck adamlara takım kurdurun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltyli (6 yıl önce)
    Tolgaymi bosver baskanim Q7 varken :-) bjk futbolculari biz anca bize karsi oynarken izleye biliriz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ata (6 yıl önce)
    Bir hoca bulmak bu kadar zor olmamalı,15 gündür bir hocayla anlasamıyorsan bunun iki nedeni olabilir,ya beceriksizsin yada paran yok,bu iki nedenden birisi için bile istifa etmene deger başkan,bu taraftar 12 sene bekledi bu ligi,bu 12 seneyi 1 senede yok etme,gel realist ol ve beceremiyorsan bırak,tarih seni süper lige cıkaran baskan olarak yazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Victor (6 yıl önce)Ata isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim Malatya halkı kadar hayın bi topluluk ben görmedim, Adam son 3 yılda ne dediyse yaptı kim gelsin biz düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz diyip takımın amatöre kadar düşmesine neden olan Hikmet Tanrıverdi mi yoksa konuşmayı bilmeyen Haşim mi yoksa takımı borç batağına sokan İlhan mı böyle adamlar bulduk yıllar sonra aklınızı başınıza alın..
    0
    0
    Yanıtla
  • ??????? tebrik ediyorum. En doğru ve yerinde bulguların var. Bende şunu söylerim Adil başkanı aşırı derecede eleştirenlere sözüm. Gelen gideni çook ama çoook aratır....
    0
    0
    Yanıtla
  • Victor kardes agzına saglık.defalarca bu yorumları bende yazdım ama millet laf etti bana.bizim malatya halkı kadar nankör millet yok.adam 3 sene 2 üst lige süper lige getirdi takımı.bunlarda istifa derler.artık şunu diyorum bende.muhtemelen bunları yazıp söleyenler takım süper lige cıkınca baskan olmak için heves atanların adamları.nankör bu malatya halkı nankör
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    başkan bjk nin sağ bek oyuncusu adriano var. onu al. bjkde mutsuzmuş. ayrılmak istiyomuş. kaçırma başkan taraftarı dinlee... daha hoca arıyon. yazık bu şehre...!!
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    ÇOK GEÇ KALIYORUZ ÇOOK! BAKIN DİĞER TAKIMLARA HER YÖNÜYLE LİGE HAZIR VAZİYETTE GİRECEKLER. HATTA BİZLE BİRLİKTE LİGE YENİ ÇIKAN GÖZTEPE VE SİVAS BİLE BİZDEN ÇOK ÇOK İLERİDELER. OYSA BİZ SEZON BİTİMİNDEN BU YANA YAKLAŞIK 1 AY GEÇMESİNE RAĞMEN HALA HAVANDA SU DÖVÜYORUZ! ORTADA NE HOCA VAR? NE YAPILAN TRANSFER VAR? NE TESİS VAR? NE STAD HAZIR? NEDE PROFESYONELCE İDARECİLİK YAPABİLEN YÖNETİCİ VAR? ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. İNŞALLAH ADANASPOR GİBİ TEPETAKLAK DÜŞMEYİZ…
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Hoca konusu neden bekleniyor ya ertugrul saglam yada hamaz bir an once anlasilsin Antalya Galatasaydan drfans oyncu Salihi 250 bin eroya aldi bonsevisini yalicin.galatasaydan koray fenerden yigit Adanda ise yarayan varsa Rizzede.Antepte hocayi beklemeyle ucuzami alacagiz gozumuz spir sitelerinde kaliyor hic yaprak yerinde oynamiyor hayirlisi hayirli iftarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Yalcin Ayhan
    0
    0
    Yanıtla
  • ceyhun (6 yıl önce)
    beşiktaştan almayı veya kiralamayı düşündükleri isimler bence kaliteli isimler..ilk sene için bütçeyi zorlamadan satın alma opsiyonlu kiralık sözlemeşler iyi olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Biran evvel hoca sorununu hallediniz.eger hocadan önce transfer olursa ne kadar başarılı olunur muamma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Tolgay olmazda diğerlerini elimizi çabuk tutarsak alabiliriz.Yalcın Ayhan bize çok yarar iti stoper almak lazım Rize kümeleyin satacak faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Transfer için tek kuruş verilmeyecekse alınabilirler. Aksi takdirde sakın ola bunlara para harcamayasınız. Fenerbahçe'den aatıf ile yiğithan, antepten orkan, es es den erkan zengin, denizliden kappel alınabilir.
    0
    0
    Yanıtla