SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek: "Biraz Daha Bekleyeceğiz"

0
Güncellendi - 2017-09-22 16:39:50
Gevrek:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek, teknik direktörlük konusunda yaptığı açıklamada, "Yanlış bir karar vermemek için biraz daha bekleyeceğiz. Lig uzun bir maraton ve bunu düşünerek hareket etmeliyiz” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, teknik adam arayışlarıyla ilgili konuştu. Gevrek, henüz herhangi bir isimle anlaşmadıklarını, Kardemir Karabük maçından sonra teknik heyet sorununu çözeceklerini söyledi. Rıza Çalımbay ile bir görüşme yaptıklarını kaydeden Gevrek, “Teknik heyet konusunda acele karar vermek istemiyoruz. Rıza Hoca ile bir görüşme yaptığımız doğru. Önümüzdeki günlerde bir görüşmemiz daha olabilir. Bunun dışında ismi geçen diğer adaylar Sergen Yalçın, İbrahim Üzülmez ve Hamza Hamzaoğlu ile de görüştük ya da görüşeceğiz. Sonuçta bu isimlerin hepsi futbol piyasasında yeri ve değeri olan teknik adamlar. Ligin henüz 5. haftası geride kaldı ve uzun bir maraton bizleri bekliyor. Öyle 1 maçı düşünüp de ani bir kararla kulübümüzü büyük bir riskin altına sokmak doğru olmaz. Gündemde olan teknik adamlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Yanlış bir karar vermemek için biraz daha bekleyeceğiz. Lig uzun bir maraton ve bunu düşünerek hareket etmeliyiz” dedi.

“Hiç birimiz Ali Hocamız kadar bu takımı tanımıyor”

Gevrek, takımın Pazar günü oynayacağı Karabükspor maçına da Ali Ravcı nezaretinde çıkacağını belirterek, “Takımımız Pazar günü oldukça önemli bir müsabakaya çıkacak. Biliyorsunuz hafta içerisinde kupada tur atladık. Bu maç bizim için oldukça önemliydi. Diğer müsabakalarda ortaya çıkan sürpriz sonuçlar enteresan gerçekten. Ali Hoca, Hakan Hoca ve diğer antrenör arkadaşlarımızın takımı Karabük maçına da en iyi şekilde hazırlayacağından şüphem yok. Hem hiç birimiz Ali Hocamız kadar bu takımı tanımıyor. İnşallah teknik adam konusunu Karabük ile oynayacağımız maçtan sonra netleştirmeyi düşünüyoruz. Bu süreçte farklı şeyler de ortaya çıkabilir” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Yilmaz.hoca.basarili.olur.seyirci.maclara.gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (6 yıl önce)
    Bir teknik direktör neden karıyerini zedelenmesi pahasına neden kaçarak gider bunu hiiiiiçç düşündüm mü Sn Başkan Sn Yönetim sorun kimde acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Bekle Adil bekle sen, bu arada milleti de oyala, ağızlarına bir parmak bal çal, kafanda geçen Ali Ravci ile söyle şişkin bir sözleşme yapmak, menajerler yapılanlar cinsinden, bana kalırsa Ertuğrul tezgahı gördü, belki rahatsız oldu, belki de lokmaya ortak olmak istedi, pastayı sadece biz yiyeceğiz dediler, o da çekti gitti:(
    0
    0
    Yanıtla
  • adiiyamanli Abizer (6 yıl önce)
    Kuyumcuda alınan parayla klüp yönetilmez.Kayısı sattığımız zaman Esnaf derki falancı kuyumcuya git paranı orda al misali gibisin başkan komiksin ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (6 yıl önce)
    Adil gevrek almanyAda Millet dalga geciyo bizimle
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (6 yıl önce)
    Başkan şark kurnazımısın isimleri sıralıyor ama bir taraftanda ali ravcı şöyle böyle diyor sonunda bunlara hiç gerek yok ali ravcı bu işi götürür diyecek kafadan 15 puan kaybeilmiş olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (6 yıl önce)
    Stad bitti biteCEK,tesisler bitti biteCEK,daha transfer dönemi devam ediyor,2-3 baba futbolcu daha alınaCAK,İyi bir hoca bulunaCAK,aceleye gerek yok.Bir başka hoca bulunuluncaya kadar gene beklenileCEK.Arkadaşlar bunu ben söylemiyorum.Medyadan 2017 mayısından beri malatyasporla ilgili derlediğim bilgiler.Dikkat çeken ilginç olan ne biliyormusunuz.Liglerin 6.haftasına girildi,Yukarıda söylenenlerin hiç biri tam olarak yerine getirilmedi.Bu takım sahipsiz veya takıma ilgisisiz kalınmıştır.Başkan iyi niyetli olabilir.Ama ters giden birşeylerin olduğu ortada.Takımımız göz göre göre gün geçtikçe eriyor.Son sözüm ,bir haftada 4 teknikdirektöre teklif götürülmesine rağmen Süperligde 5.hafta itibariyle 4 puanı olan bir takımın başına teknik direktör bulunamamış.Vah ki ne vah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Kaçan (6 yıl önce)
    takım süper lige çıktıda, başkanda süper lig takımına başkanlık yapacak karizma yok ve para yok. Devler liginde başkanlık yapabilecek biri lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu kamil bu işi bilmiyor ve butakım düşecek zaman geçirmeden istifa etmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu.takimi.yonetecek.hoca.yilmaz.vural.anlasin
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrrem (6 yıl önce)
    Tabii canım acelemiz ne pazar günü karabük te bize 4 atar yine teknik direktör arayışları hızlanır ama 2 gün 3 gun sonra yine acelemiz yok dersiniz ali ravci yine devam eder. Seneyede ptt 1. liginde ali ravci tekrar süper lige çıkarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (6 yıl önce)
    Sahipsiz malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • seami (6 yıl önce)
    başkan senin samimiyetin yeter ne gerek var teknik direktöre hem ligin bitmesine ne kaldı değmez 29 hafta için
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Yanlış yapıyorsun başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (6 yıl önce)
    Şaka gibi bir şey sin sen başkan...Düş artık yakamızdan
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Hoca gelecek te takımı tanıyacakta takımı kuracakta galibiyet gelecek te kümede kalacak taa güel güle kümeye ta dibine
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Başkan sen bu süper ligi beceremiyosun belli.Bir menejeri kuyruğu na takıldın.kimi dediyse aldın.sonuç? Ertuğrul hoca gitti.takım kaldı başıboş. yani yüzüne gözüne bulaştırdın herşeyi.Bırak derim.Bari işi bilenler gelirde takım ligde kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    En doğrusu başkan acele edip sergen gibilerin eline bırakma takımı iyi hoca gelecekse bir iki hafta birşey olmaz beklemek daha mantıklı bence. Sana güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Vedat inceefe, cihat arslan veya yılmaz vural
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail gur (6 yıl önce)
    Bosver baskan acele etme zaten biz beklemeyealistik
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail gur (6 yıl önce)
    Bosver Baskan kim ne derse desin sen acele etme Baba bir transfer yapana kadar bekle bu lig sonunakadar yolumuz var olmassa gelecek sene Tff 1 ligde kullaniriz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    İlk yarını bitmesine ne kaldı acele etme Başkan. Tarih yazmaya devam ediyoruz hocasız geçen 2 hafta. Bu Malatya'yı hak etmiyoruz. Yazık her yerden yalan yağıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    gecen hafta gördük
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Bu süreçte ve boşta olan isimlerden ligi kaldırabilecek tek isim Rıza Hoca. Daha ne beklemesi. Adı sanı belli olmayan bir sürü yabancıyı alip getirirkwn düşünmediniz de hoca konusunda neyi bekliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (6 yıl önce)
    Yahu adam gibi çıkıp Ali Ravci ile devam edeceğiz desenize neden geveleyip duruyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Ali ravcının rüyası teknik direktörlük sportif menejere BABA Başkanın aile dostu menejer Ersin olsun. Yönetimin vereceği 1 milyon TL zaten 3 milyonluk tv çıktınız. TFF verdiği50 milyonun hesabını versinler menejerlere verilen paralar açıklansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (6 yıl önce)
    Bu bekleme işini futbolcularda da yaptınız. 1-2 futbolcu daha alınacaktı.Son güne kaldığı için yetişmedi.Böyle giderse boşta kim varsa onunla anlışılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Başkanım , Çok doğru şeyler söylüyorsunuz, Rabbim size ve ekibinize yardım etsin, Çatlak ve hizipçilik yapan, sözlere kulak asmayın , Yolunuz açık olsun, Başarılar Malatyasporumuza .
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalıI (6 yıl önce)
    Ali Ravcı takımı yampıyor. Geçen hafta sen ve menejerlerin yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    "İnşallah teknik adam konusunu Karabük ile oynayacağımız maçtan sonra netleştirmeyi düşünüyoruz. Bu süreçte farklı şeyler de ortaya çıkabilir” bu cümle diğer söyledikleri ile birlikte değerlendirildiğinde, Karabük'e kaza ile alınacak puan ya da puanların Ali Rab iyi teknik direktör yapacaklarına işaret ediyor, :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (6 yıl önce)
    Kim gelecekse biran önce gelmelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    takımı çok iyi tanıdığını söylüyorsun başkan öyle olması lazım ama bursa maçında yanlış kadro sürdü neden acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Evren Demir (6 yıl önce)
    Evet biraz daha beklemelisiniz. Hatta ara fikstür gelsin , öyle teknik direktör getirin. Nasıl olsa gelen de gidecek bu gidişle.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    işimiz yaş stad=bekle transfer=bekle teknik direktör=bekle bekle babam bekle
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (6 yıl önce)
    Sayin Media bakin baskan acikladi kafaniza Göre yAzmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Samimiyetine olan güvenimiz tam değerli başkan. Malatyanın menfaatleri doğrultusunda bir karar vereceğine biz gerçek taraftarlar inanıyoruz. Buna inanmayanlarda zaten gerçek taraftar olmadığı için aldırma gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen gerçek taraftarsan bende gerçek süpermenim.
    0
    0
    Yanıtla