SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek: "Bu Oyunun Hakkı 3 Puandı"

0
Güncellendi - 2016-02-27 20:43:45
Gevrek:
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek (önde sağ başta), "Bu oyunun hakkı 3 puandı ama 1 puan aldık" dedi.

Stat çıkışı açıklamada bulunan Gevrek, "1 puan aldık ama üzüldük. Özellikle ilk yarıda çok net pozisyonlarımız vardı. 4 pozisyon yakaladık ama özellikle 2'si çok netti. Bazen iyi futbol oynasanız da olmuyor. Böyle kısmetsizlikler oluyor. Takımımız maçın ikinci yarısına da iyi başladı. Son dakikada gelen 1 puan bizi sevindirdi. Ama oynadığımız oyuna bakarsak, kaçan 3 puana üzüldük. Bu oyunun hakkı 3 puandı ama 1 puan aldık. Ama olsun, sağlık olsun. Çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Hem teknik heyet hem de futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Hem de iki takımın taraftarlarını kutluyorum. Sahanın içerisinde her şey çok güzel. İki takımın taraftarı da kardeşçe davrandı. Futbol sahalarında çok nadir görünen ve özlenen bir durum. Ama futbolcu kardeşlerimiz maalesef oyunu biraz gerdiler. Futbolcularda kardeş takım olunduğunu biliyor. Futbolcu kardeşlerimizin germemesi lazımdı" dedi.

Gevrek, iki takımı da verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederek, statta güzel bir atmosfer oluşturan taraftarlara teşekkür etti.

Maçın hakemi Emre Altun'u da eleştiren Gevrek, "Hakem özellikle Umut'a yapılan hareketi es geçti. O konuda da biraz sıkıntı vardı. Ama her şeye rağmen gelen 1 puan bizi sevindirdi. Bu maç bitti. Önümüzdeki Göztepe maçına bakacağız" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • NS (8 yıl önce)
    Sayın başkan senin varlığın yeter.Fulbolcu kardeşlerimizi ve teknik ekibimizi canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum.Hocam arada eski bir yetenek Aydın'a şans versek bence iyi olur kanısındayım.Anada maçında kaçan gollerde Aydın olsa durum farklı olurdu kanısındayım.Yinede senin düşüncene saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL AYTEN (8 yıl önce)
    Karabük,Elazığ,Adana zirvedeki üç takımla mücadele ettik, Aldığımız yedi puan çok iyi.Bundan sonra oynayacağımız maçlar biraz daha orta seviyelerdeki takımlarla olacak.Daha dikkatli olmamız gerekir.Bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte.Adana maçında 1-0 öne geçebilseydik maç 3-1 hatta 4-1 bitebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla