SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek, Bulut ve Futbolcular Savcılığa Şikayet Edildi

0
Güncellendi - 2017-12-15 00:54:36
Gevrek, Bulut ve Futbolcular Savcılığa Şikayet Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Sarı-kırmızılı renklere gönül vermiş bir taraftar daha önce örneğine pek rastlanmamış bir olaya imza atarak, alınan başarısız sonuçlardan dolayı kulüp başkanı, yönetim, teknik heyet ve futbolcular hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek şikayetçi oldu.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da son haftalarda alınan kötü sonuçlar taraftarın sabrını taşırdı. İstanbul’da yaşayan Yüksel Karakaş isimli E.Yeni Malatyaspor taraftarı, takımına çok konuşulacak bir dava açtı. Karakaş, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikayet dilekçesinde E.Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu, Teknik Direktör Erol Bulut ve tüm futbolculardan son haftalardaki kötü futbol ve yenilgilerden dolayı şikayetçi oldu.

Sıra dışı taraftarın Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği dilekçede, Süper Lig takımı E. Yeni Malatyaspor’un taraftarı olduğu, takımının son haftalarda aldığı yenilgilerinden dolayı çok üzüldüğü, bu kötü tablodan Başkan Adil Gevrek, yönetim kurulu, ayrıca takımı yanlış oynatan Erol Bulut ve sahada aldığı paraların karşılığını vermediğini düşündüğü 18 futbolcunun sorumlu olduğu ifadeleri yer alıyor.

Türkiye’nin en ilginç davasıyla ilgili nasıl bir karar çıkacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • ANKARA DA Kİ DRİJANLI (6 yıl önce)
    asker arkadaşım .ve hemşeirim yüksel bu ilginç şeyler sende beklenir.biliyorum ince damarlarına kadar MALATYA SPOR sevdalısı sın ama bu yaptığın doğrumu dur bilemedim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya serdarı (6 yıl önce)
    yargıyı boş işlerle meşgul etmekten umarım hakkında soruşturma açılır da kendisi ceza alır. eğlenceyi eğlence tadında bırakalım lütfen, böyle abartılı uçlarda yaşamak kendinize de topluma da zarar veriyor. futbol dediğin sektör olmuş zaten kumar sektörü, adı spor. şehrin tüm kaynaklarını vampir gibi emiyor. harcanan bu paralarla tüm mahallelere kapalı spor salonları yapılırdı, olimpiyatlara sporcu yetiştirilirdi... hakkım varsa zehir zıkkım olsun, ne saha gördük, ne top gördük geçti gitti gençliğimiz. çocuklarımız da aynı durumda - bir akıl sahibi çıksa da bu saçmalığa dur dese... ama nerde! layığımız bu, 11 kişi yiyecek bütün parayı- 11 bin kişi de gidip trübünde küfredip rahatlayacak... alın size spor. bütün esnaftan müteahhitten para toplayacaksın, destek geceleri yapacaksın.. sonra yine borç batağında kulüp. bu işin sonu yok. uyanın. bu sene düşmezse, seneye düşecek. mahallenize spor salonu yaptırın-onun takipçisi olun. cocuklarınınızı sporla yetiştirin. yoksa çok ağlayacağız millet olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Dünyanın en ileri geri zekalısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    Bu yönetim başka türlü bırakmaz. Yapışmışlar takıma gitmezler en iyisini yapmış malatya daki taraftarlar ve dernek olarak bizimde vermemiz lazım belki utanırlarda bırakırlar düşün artık şu malatya sporumuzun yakasından geç kalınmadan kongreye gidin takımı alacak sizden çok çok iyi yönetecek insanlar var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Tebrik ediyorum sizi Yüksel KARAKAŞ. Helal olsun size.Bende bir taraftar olarak mutlu oldum. Yönetim işlerini layıkıyla yapmıyor. Stadın DOĞU BATI ve PROTOKOL kısmına kadar biletleri satın alanlar yerine oturamıyor,biletsiz kişiler (beleşçilerle) dolduruyorlar.TARAFTAR grubu hariç. VALİ BEY , BELEDİYE BŞK. dışında herkes pasolig alıp girmesi lazım ki TAKIMda maddi güce sahip olsun ama nerde.. Daha birçok bunun gibi konular.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (6 yıl önce)
    niye hakemleri vermiyorsunuz hırsınız hiç mi suç yok ancak şov peşindeler her hafta hakemler takılıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)
    İsguzar bir insanin kendini ve Malatyaspor camiasini rezil etmeye calistgi bir durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bravo yüksel bey tepkini en iyi bır şekilde, duyarlı bir Malatyalı olarak yaptığın için sana teşekkürler,bilsinlerki Malatya sahipsiz değil.........
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Acilen.hoca.ve.8.tane.oyuncu.alinmasi.gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüso (6 yıl önce)
    Helal olsun be vala helal olsun ne kadar güzel bişey yaptın be inşallah savcılıkta sevineceğimiz bir sonuç verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)Hüso isimli kullanıcı yorumuna
    Nelerden medet umuyorsunuz?Bu işler boş işler.Ozanan maç sonuçlarının olumsuz olanlarını yargıya taşıyalım.Hakemlerin verdiği kararlarında savcılığa suç duyurusu yapalım.Sonuç olarak hep kaos böyle futbol anlayışı olmaz.
    0
    0
    Yanıtla