SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek Kararsız

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:56:40
Gevrek Kararsız
A- A+ PAYLAŞ

Bu sezon gösterdiği başarıyla şampiyonluk özlemini dindiren Yeni Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, önümüzdeki sezon görevde kalıp kalmayacağı konusunda kararsız olduğunu açıkladı.

Göreve devam edip etmeme konusunda henüz net bir karar vermediğini ifade eden Gevrek, "Allah’ın da yardımıyla bu sezon şampiyon olduk. Şimdi yeni sezonun planlanmasını yapmamız gerekiyor. Yeni sezonda benim görevde olup olmamam önemli değil. Burada asıl olan Yeni Malatyaspor’dur. Göreve devam etme konusunda henüz kararımı vermedim" dedi. 

Bu sezon alınan şampiyonlukta asıl payın şehirde olduğunu söyleyen Gevrek, “Şampiyon olmamızda şehrin emeği çok büyük. Rabbimde bizlere bu sevinci yaşamayı nasip etti. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, sürekli yanımızda oldu. Onun yanımızda olması bizlere güç ve kuvvet verdi. Yeni sezonda devam etmem için bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Bunun içinde mutlaka kongreye gitmemiz lazım. Kongre için bazı görüşmeler yapacağız. Yapacağımız görüşmelerden olumlu sonuç çıkarsa devam edeceğiz. Bunu açık bir şekilde söylemek istiyorum. Bu iş kolay değil. Dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Yeni sezonda devam etmemiz için yönetimin çok güçlü olması lazım. Yoksa devam etmemiz çok zor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız