SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek Lugano Başkanıyla Görüştü

0
Güncellendi - 2018-07-22 00:51:09
Gevrek Lugano Başkanıyla Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı İsviçre Süper Lig takımlarından FC Lugano’nun başkanı Angelo Renzetti ile İstanbul’da bir araya geldi.

İsviçre Süper Lig takımlarından FC Lugano’nun Başkanı Angelo Renzetti Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Renzetti ile yemek yiyen Başkan Gevrek, Başkan Renzetti’yi Malatya’ya davet etti. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmenin içeriği hakkında bilgi verilmedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, “İsviçre Süper Lig takımlarından FC Lugano’nun değerli Başkanı Angelo Renzetti ile Evkur Yeni Malatyaspor’umuz ve FC Lugano ile ilgili samimi ve faydalı istişarelerde bulunduk.

Görüşme sonrasında takımlarının formasını şahsıma armağan eden Renzetti’ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • HAD (5 yıl önce)
    Tiyaroda şöyle bir kural vardır:Duvarda asılı bir tüfenk varsa oyunun sonunda patlar. Başkan da bu adamı yemeğe götürdüyse adamın takımındaki genç ve yetenekli birkaç oyuncu alınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Transfer yap transfer.Sezon başlayacak bu takımı küme düşürürseniz bu yediğiniz yemeklerin bir anlamı kalmaz
    0
    0
    Yanıtla