SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek MHK Başkanına Gitti 'Adil Hakem' İstedi

0
Güncellendi - 2017-03-13 18:15:44
Gevrek MHK Başkanına Gitti 'Adil Hakem' İstedi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig lideri Evkur Yeni Malatyaspor’un Başkanı Adil Gevrek, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu’nu ziyaret ederek, önlerinde bulunan zorlu haftalar öncesinde maçlarına daha tecrübeli hakemlerin atanması ricasında bulundu.

Ligde son haftalarda yaşanan hakem hatalarının konuşulduğu ziyarette, Namoğlu’nun görev verdikleri bütün hakemlere sonsuz güvenlerinin olduğunu Gevrek ile paylaştığı belirtildi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştiği bildirilen ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Sayın Yusuf Namoğlu’nu ziyaret ederek TFF 1.Lig’de son haftalara girilirken maçlarımıza daha tecrübeli hakemlerin atanması ricasında bulunduk. Sayın Yusuf Namoğlu’na gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretimizde hem futbolu, hem de Yeni Malatyaspor’un bu sezonki durumunu konuştuk. Sayın Namoğlu’na özellikle son haftalarda maçlarımızda yaşanan hakem hatalarından bahsettik. Kendisi de görev verdikleri bütün hakemlere sonsuz güvenlerinin olduğu söyledi. Tabi biz kollanalım, maçlar lehimize yönetilsin gibi şeyler istemiyoruz, biz daha adil hakemler istiyoruz. Belki ligde bir çok takımın bu konuyla alakalı sıkıntıları vardır, bilmiyorum ama biz maçlarımıza daha tecrübeli hakemler istiyoruz. Sonuçta koca bir sezonun emeği var. Camialar verilecek yanlış bir kararla üzülsün ya da sevinsin istemiyoruz. Hak edenin hakkının teslim edildiği bir karar mekanizması olsun istiyoruz. Bu vesileyle faydalı bir ziyaret olduğu kanaatindeyim. Sayın Namoğlu’na sıcak ev sahipliğinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Başkan gerekli yere gitmiş, böyle bir görüşmeyi son yıllarda ülkemizde yapan yok. Bir de Demirörene gitse iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal (7 yıl önce)
    Helal olsun adil Başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (7 yıl önce)
    Gunaydin onlarda hemen adil tamam dedi kardesim senin ulsal basinla hicmi isin yok calinan puanlarin icin niye kiyamet koparmiyosun senin ses yapman lazimki senden gelen hakemde gozlemcide cekinsin sesin ciksin baskan mhk gitsen nolur kimi kime sikayet edeceksin onlardan geliyo zaten talimat balikesir macinda golu ati mac bitti hakem gorevini yapti sesin ciksin baskan yoksa sampiyonluk kus gibi ucar elinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Baska ne yapmasini beklerdiniz Mertce gitti konusdu tebrik edecegine elestiri yapiyorsun Bos insanlar kendini baskan teknik heyet kaptan futbolcu larin isine burnunu sokar halbuki hic bir seyde bilmez
    0
    0
    Yanıtla