SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek Uçar'la mı Çalışacak?

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:34
Gevrek Uçar'la mı Çalışacak?
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lige yükselen Yeni Malatyaspor’da olağanüstü kongre öncesinde hoca ve futbolcu transferiyle ilgili henüz nihai bir karar verilmedi.

Mali genel kurul öncesinde görevine devam edeceğini açıklayan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da Sportif direktör Ali Ravcı ile hafta içerisinde bir dizi görüşmelerde bulundu. Ravcı’dan teknik heyet ve futbolcu transferiyle ilgili rapor isteyen Gevrek, listedeki en ufak ayrıntıyı bile büyük bir dikkatle inceledi.

İlk günden bu yana teknik direktör Feyyaz Uçar ile yola devam etmek istediğini yakın çevresine söyleyen Adil Gevrek’in tecrübeli teknik adamla son bir görüşme daha gerçekleştireceği öğrenildi. Buradan çıkacak sonuçla iç ve dış transfer çalışmaları da hız kazanmış olacak.

-Uçar devam etmek istediğini söylemişti-

Yeni Malatyaspor’un şampiyonluk kupasını aldığı zaman verdiği röportajda görevine devam etmek istediğini söyleyen Uçar’ın bu düşüncesi karşısında Adil Gevrek’in de duyarsız kalmayacağı tahmin ediliyor.

Kulübün ekonomik boyutunu da düşünen yönetim, başka bir teknik adamla çalışılması durumunda tahmin edilen bütçenin üzerine çıkılacağı endişesini yaşıyor. Hem mali anlamda kulübü zorlayacak olmaması hem de şehrin yapısını iyi bilmesi Uçar’ı bir adım öne çıkarıyor.

Bu arada Yeni Malatyaspor’da geçen sezon forma giyen 12 futbolcunun sözleşmesi devam ediyor. Bunlardan; Ali Sakal, Aydın Çetin, Emrah Kol, Fatih Gül, İrfan Başaran, Onur Kalafat, Osman Fırat, Sadık Çiftpınar, Samed Kartal, Serkan Çalık, Şener Özcan ve Vedat Budak’ın sözleşmeleri devam ederken, yönetimin; Ali, İrfan, Osman, Sadık, Samed, Serkan ve Vedat Budak ile yola devam etmesi bekleniyor.

-Önce iç transfer bitirilecek-

Sözleşmeleri sona eren Vedat Kapurtu, Ramazan Kahya ve Hüseyin Kar ile de yeniden anlaşma zemini aranacak. Sözleşmesi sona eren bir diğer oyuncu Koray Şanlı’da sezon bitmeden kulüple yeni bir anlaşma yapmıştı.

İç transferi bu şekilde tamamlayacak olan Yeni Malatyaspor rotasını hemen dış transfere çevirecek. Genç ve dinamik bir kadro yapısı oluşturmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, nokta transferler yaparak sezona girmeyi planlıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız