SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'e Göre Bu Fotomontaj

0
Güncellendi - 2018-08-23 04:23:54
Gevrek'e Göre Bu Fotomontaj
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Cumartesi gecesi Yeni Malatya Stadı'nda oynanan EYMS- Fenerbahçe maçı öncesi, skorboardda "Fenerbahçe:6- Galatasaray:0" yazıldığı iddialarıyla ilgili olarak, görüntünün fotomontaj olduğunu öne sürdü.

Gevrek, "Photoshop olduğunu zaten maç sonrasında açıklamadık. O gün de araştırdık ama 3- 4 gündür araştırıyoruz. O konuyla alakalı hakikaten var mı, çalışanlarımızla alakalı öyle bir şey olabilir mi, olmayabilir mi diye. Bu konuyla alakalı tamamen bizim çalışanlarımızın kulübümüzle bir alakası yok. Foto montaj olduğu zaten belli. Baktığınız zaman da görünüyor. O konuyla alakalı bizim bu tür şeylere Malatyaspor olarak yapmak veya etmek mantığa uyacak bir şey de değil. Şimdi burada iki tane güzide kulübümüz Türkiye'nin hakikaten önde gelen kulüpleriyle alakalı bizim bu konuya taraf olma veya başka bir şey gibi söz konusu olamaz ama o işin kesinlikle bizle bir alakası yok. Foto montaj olduğu incelediğiniz zaman onu görürsün. Tabi bunu yapan kimse hukuki bir süreç gerekiyor mu? Gerekmiyor mu, bilmiyorum ama bu durumda öyle bir şey varsa Evkur Yeni Malatyaspor'un ismini kullananlarında bizde gerekeni yapacağız ama konu kesinlikle Evkur Yeni Malatyaspor'la alakası yok."dedi.

2 KULÜP GÖREVLİSİ PFDK'YA SEVK EDİLMİŞTİ..

Bu arada, kulübün Medya ve İletişim Direktörü Ali Karadeniz ile kulüp görevlisi Metin Çiçek, bu maçla ilgili olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişler, sevk ile ilgili Hukuk Müşavirliği'nce, "“EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü görevlisi ALİ KARADENİZ’in 18.08.2018 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/c maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine, EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü görevlisi METİN ÇİÇEK’in aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/c maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine.." açıklaması yapılmıştı.

Skorboard ile ilgili olduğu öne sürülen iki görevlinin kurula sevki ile ilgili maddeler şöyle:

Futbol Disiplin Talimatı

MADDE 46 – TALİMATLARA AYKIRI HAREKET

(1) Futbol ile ilgili mevzuat hükümlerini, TFF düzenlemelerini, futbol oyun kurallarını ihlal eden kişi veya kulüpler, bu hususta ayrı ceza hükmü bulunmadığı takdirde bu talimatta belirlenen disiplin cezaları ile cezalandırılır.

Akreditasyon Talimatı

MADDE 7 - AKREDİTE KİŞİLERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ

(c) Akredite edilmedikleri alanlarda bulunmamak, müsabakanın güvenliğini tehlikeye sokacak hareketlerden kaçınmak, seyir zevkini bozacak ve görüntü kirliliği yaratacak şekilde saha içerisinde dolaşmamak, oyuncular, hakemler, teknik görevliler ve izleyiciler gibi kişilere sözlü ve fiziki müdahalede bulunmamak,

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • AYDIN (5 yıl önce)
    Kulüp amatörce yönetiliyor.Ne montajı.Öğrenmişsiniz bir montaj.Bal gibi de gerçek.Kim yapabilir bunu.Bizi diğer takımlara karşı PROVOKATÖR edici hareketlerdir.O zaman niye ihtar aldılar.Madem montaj ise.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulübe yönetici lazım ver beş milyon dolar gell yöneticilik nasılmış aleme göster kendini konu kapanmış gitti ağızdan çıkan beyanlar itibar edeceksin birşeyi ispat etmeye gerek yok montaj dediler bitti yok ihtar aldılar ihtari niçin aldıklarını araştırdı mi..bari buna merak verseydin yönetici adayı olabilir din..
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bir ihtarla kurtuldunuz.İnşallah gerekli önlemleri yöneticilerinizle (tabi varsa) alırsınız.İşiniz gücünüz Montaj dır şudur,budur.Ne montajı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya montaj olduğu besbelli o kadar saftirik olmaya gerek yok türubinun catisisinada bakmıyorsun Kadıköy'e yada maça gitmediğin belli.. Sırf laf olsun torba dolsun .
    0
    0
    Yanıtla