SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'ten İlginç İddialar

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek güçlü bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirterek, "Anlaştığımız futbolcuları getirmek için çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle uçak seferlerini takip ediyoruz. Herkes rahat olsun güçlü bir Yeni Malatyaspor oluşturacağız" dedi.

Yeni Malatyaspor'da bir grup tarafından sürdürülen algı operasyonu ve kurulan kumpasın bozulduğunu ifade eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor üzerinde bir takım çıkar hesabı yapanların, Cumhurbaşkanımız ve çevresinin adını kullanarak sergilediği algı operasyonunu bozduklarını ifade etti.

Gevrek, "Ne yazık ki bu oyuna beklemediğimiz kişilerde alet oldular. Yeni Malatyaspor'da sanki bir kongre süreci varmış gibi, ortaya çıkanlar arkalarında Cumhurbaşkanlığı makamının olduğunu kullanacak kadar ileri gitmişlerdir. Tarafımızdan makama bilgi verilmesi üzerine de gerçek ortaya çıkmıştır. Üzüntümüz bu algıya bazı siyasetçilerimizin de inanmasıdır. Kongre olmadığı halde seçim varmış gibi ortaya çıkanlar, yüksek makam tarafından uyarılarak çektirilmişlerdir. Yeni Malatyaspor olarak oyun bozulmuştur, bizde işimize bakıyoruz. Güçlü Yeni Malatyaspor için çalışıyoruz" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    adil gitsin de gelecek kim. ortada mı kalsın
    0
    0
    Yanıtla
  • ziya er (3 yıl önce)
    bu istifa heveslileri ni anlamıyorum gören sanacakki kapıda hodingler bekliyor arkadaşlar aday nerde aday bekara karı boşamak kolay en iyisi şu anda yine adil gevrektir boş bağırmanın anlamı yok duyarlı olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (3 yıl önce)
    Adil efendi istifa edeceksin.. Başka yolun yok..Futbolcu alıyoruz, alacağız, transfer komitemiz çalışıyor gibi lafları artık hiç kimse dikkate almıyor..Malatya milletvekilleri, belediye başkanları, divan kurulu, şehrin ileri gelenleri, taraftarlar istifanı bekliyor ve de beklemeye devam edecek.. Ancak sen hala yaygara peşindesin. Dilinden çarpıtmalar eksik olmuyor..Sen ve karanlık yönetimin gidecek..Klüpte birçok kişiyi sessizce harcayan Ali Ravcı da gidecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuna Arı (3 yıl önce)
    Adil gevrek durum ortada çek gitttttttttttttttttttttttttt bir dahada Malatya sporun önünden, arkasından geçmeeeeeeeeeeeee....
    0
    0
    Yanıtla
  • altay (3 yıl önce)
    Türkiyem de yeni sistem şu...Sıkışınca hemen FETÖ yaptı diyeceksizniz yada cumhurbaşkanımıza eteklerinin dibine sığınacaksınız. Ya bırak kardeşim bırak sende biraz utanma varsa bir dk şurada durmazsın. Bak kenarı yaz yarınlarda bugünü arıyacaksın. Malatya dan öyle gideceksin ki bir daha yüzün kalmayacak Malatya ya gelmeye Malatya adını ağzını almaya...
    0
    0
    Yanıtla
  • dayii (3 yıl önce)
    35 milyon federasyona para yatırman lazım, 1.5 milyonu bulamadın arabaları sattın. şansal büyüka ne dedi 1300 lira digiturk parasını ödeyememiş kulüp, hocalar ödedi.hikmete ceza maddesi 5 milyon koydun sözleşmeye adam para istiyor , malatyaya gelmiyor, haberlerde takım ali ravcıyla başladı yok şu hocayla görüştük bunla görüştük palavra,bir şehir siyasisinden halkına kadar seni istemiyor beleş biletle maça girenler hariç, sen hala kumpas diyorsun, yoksa sezon başı yatacak olan katkı payı vs. diğer paralarda yatsın onlarıda toplayıp öylemi gideyim diyorsun.GEÇEN SEZON 150 milyon gelir var toplamda sen 80-100 milyon borç çıkarıyorsun ,geçen sezon başı 20 milyondu borç ? hatırlı kişilerin de seni istemiyor artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    Ey HASUT Malatyalılar. Bu takımı 2.ligden alıp buraya kadar getiren kim. Şurada uzak diyerek o stada gitmeyen sizler oturup klavye başında adama hakaret ediyorsunuz. 30 bin kişilik stad küçük deyip, onda birini dahi doldurmayan bizler, cebinden 2.500,000 $ para harcayan adama hakaret ediyoruz. Dikkatinizi çekerim, bugün şampiyonluğun kenarından dönen SİVASSPOR yine mevcut başkan zamanında küme düştü.Ama adamlar arkasında durdu.Bugün o sivas şampiyonluğa oynuyor.Akıllı olun Adam bugün bırakıp genel kurul kararı alsa en erken 2 hafta sonra yapılır.Seçilecek yeni başkan oturdum kulübü tanıdım diyene kadar lig başlar.Hangi ara transfer yapacak. U 21 takımıyla oynarsınız artık.Bugün belediyeler, siyasiler kulübe destek olmaya çalışıyorlarsa bu adam sahip çıktığı içindir.Kulübe Malatyanın parasını veren Osman GÜDER sanki cebinden veriyormuş gibi ahkam kesiyor.Adam 2.500,000$ vermiş küfür yiyor.AKILLI OLUN HASUTLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ey saksakcı Ali hasut olan Malatyalılar degil senin gibi saksakcılardır..bu takımı 2ligden buraya getirenin zamanın belediye başkanı ve klubün onursal başkanı AHMET CAKIR ve sponsor olarak da Esenlik a.ş oldugunu Mısır'daki sagır sultan bılıyor da sen nasıl bilmiyorsun..1300 TL'lik Digitürk taksidini yatıramayan Malatya'yı ulusal basında rezilden vizyon hedef koyan hocalarla " BAYRAM BEKTAS..ERTUGRUL SAGLAM..EROL BULUT..SERGEN YALCİN"" HEPSİYLE TERS ara transferde düsmemeye oynayan Antalya spor podolskiyi alırken biz bonservisi elinde olan umut buluta umut bağlayan sonunda küme düşen.. bir yönetimden söz ediyoruz. senin o başkanın en borçsuz klübüz diye demeçler beyanatlar veriyordu ne oldu klüp araçlarını sattı.. Malatyalılar hasüt değildir. şaksakçılarada aman vermez başkan mı sen tasa etme hiçbir cemaat imamsız kalmaz her cemaattan imam yoksa muhakkak. bir imam çıkar..Malatya artık vizyonsuz başkan istemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    İstemiyoruz seni. İstifa et. Artık sözüne güvenmiyoruz. İnanmıyoruz. Takımı küme düşürdün. Takımı borca soktun. İyi oyuncuları sattın. Yeter artık. Neden anlamak istemiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (3 yıl önce)
    Artık hatalardan ders alıp , önümüze bakma zamanı.. Başarılı olacağına inanıyorum.Sayin başkan geçmiş unutmayan, yaşattığın güzellikleri gören bir taraftar olarak teşekkürler..
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (3 yıl önce)
    Arkadaş bir takımı küme düşürüp hala kumpas mumpas öyle oldu böyle oldu laflarıyla milleti saf yerine koyup kendini temize çıkarmak neyin aklıdır anlamak mümkün değil.Malatya düzgün,şehri iyi temsil edecek aslı astarı yerinde bir yönetim kurmalı.Sn Vali,belediye başkanı siyasiler ve tüm Malatya camiası bu kulübe sahip çıkmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlt (3 yıl önce)
    kendi kafasına göre takımı kurduktan sonra ertuğrul sağlamı getirdi ama ertuğrul yönetimin ne olduğunu anladı ve bıraktı.ama çok bilmiş taraftar o zamanlar ertuğrula hakaret edip adil gevreke laf söyletmiyorlardı.zihniyet aynı,değişen bir şey olmamış.yine bilip bilmeden transfer yapıyor.hikmet karamanı getirmek ne kadar yanlış ise şu an göndermek de o kadar yanlış olur.takımın eksik yönlerini biliyor,bütçeyi biliyor.ona göre takımı kurup iyi neticeler alabilir.ama bu adil gevrek bildiğini okuyor.ortada hoca yok transfer yapıyor.yaptıkları transferlerde daha şehrin yüzünü görmedi.adam uçaktan inip yere basmadan başka takıma kiralanıyor.dünyanın hiç birinde bu kadar oyuncu kiralık değildir.berk diye genç bir oyuncu var ama 2 yıldır kiralık gidiyor.bence hikmet karamanla devam edilip onun kararları doğrultusunda takım kurulmalıdır.yeni teknik direktörün gelip takımı tanıması ve önüne sunulan oyuncularla başarı yakalaması mümkün değil. böyle giderse takım hiçbir zaman son sıradan kurtulamaz.sezon sonuna kadar 5 tane teknik direktör değiştirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Sayın başkan zaten bu işi sana yar etmeyecekler sende de yanlış anlama ama azıcık gurur varsa istifa eder,bırakırsın.Başarısızsın nokta !! Süper ligi kaldırmadın ilk 2 sene erol hoca'nın ekmeğini yedin,3.sene sergen ilk devre'de başarılıydı elinde ki adamları tutamadın,üstelik şimdi de yaptığın gibi ince elelipsık dokuyup bedava topçu getiricem diye nerede çöp makinası varsa ( kjartanson,umut,remi) aldın,üstüne de kovanın kovmaktan bıktığı,kovulmaktan yorulmayan kemal özdeş'i getirdin onu 'da muhtemelen azbir büt.e ile getirdin iş işten geçince de zaten küme düştün tff bizi lige geri aldı,keşke bugün bu başarısızlıkta en az senin kadar kabahatı olan divan 1 ay önce'den tasviye kararı alıp seni ve yönetimini istifaya davet etselerdi hatta seni indirip yeni bir yönetim kurabilselerdi.Bu saatten sonra iş işten geçti zaten seneye de muhtemel ihtimalle bu senenin aynısını yaşayacağız ( yine transfer de uyuyorsun ) artık inşallah seneye bu şehir ve inşallah bu takım senden kurtulacaktır buna inancım tam !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol hocayı getirdiğinde de deneme tahtasımı burası diyordunuz. Erol da sergende parasıyla geldi ekmeğini yemedik ekmek verdik
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Ya hakan boş konuşuyorsun be güzel kardeşim ben ekmeğini yedi sözünü kullanırken bu sözün nereye ne için kullanıldığını herhalde burada anlamayacak kişi yoktur!! Ama maalesef azda olsa bunu anlamayacaklarda varmış burada neyse bak güzel kardeşim yediden,yetmişe yerel medya'dan,ulusal medya'ya kadar herkesin takdirinde başarısızlığın kitabını yazmış bir başkan varken siz halen neyi savunmaya çalışıyorsunuz ? Adil başkan süper lig tarihine gelmiş en ama en ama en başarısız kulüp başkanıdır.Bak mesela divan toplanıp istifaya davet ediyor kendisini ki o divan'ın da ayrıca sorgulanması gerek çok gecikmiş bir tasfiye kararıdır.Bugün işte sosyal medya'da selahattin gürkan'ın basın toplantısı yapıp kendisine açık açık istifaya davet edeceğini konuşanlar var ken sen ve sizin gibi 5-6 arkadaş neyi savunuyorsunuz ? Yapmayın bari diyin ki eyy aciz divan,eyy bu şehirde ceketini koysa yüzde 70'e yakın oy alan belediye başkanı koca bir sezon aklınız,vicdanınız neredeydi diye ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Stk_mlx (3 yıl önce)
    http://malatyahaber.com/haber/surpriz-mi-oldu-adil-gevrek/ bu liki iyi oku Sn. Gevrek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Stk_mlx (3 yıl önce)
    Sn. Gevrek seni geçen sene de gördük. Yaptıkların ortada. Sana güven bitmiştir. Sen bırak o takımı sırtlayan biri bulunur. Kumpas kuranlar oyuncu satıp da takımı borçlu hale düşürmedi. Nerde görülmüş işe yarar oyuncuları satıp para kaybeden takımı? Ama maşallah sende o kadar büyük bir zeka var ki binlerce mühendis bir araya gelse çözemezler. Tabi sen öyle sanıyorsun. İnsanlar kendini çok zeki sanırlar, anlamazlar ki seni bakkal Ahmet efendi bile çözmüştür de bunu anlayamazsın. Yol yakınken şu takımı bırak daha da madara olma diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • geçen seneden önce gözlük kullanmıyordun galiba ?
    0
    0
    Yanıtla