SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'ten Spor Bakanı Bak'a EYMS Forması

0
Güncellendi - 2017-09-24 01:58:52
Gevrek'ten Spor Bakanı Bak'a EYMS Forması
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, Gençlik ve Spor Bakan’ı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki kulüp temsilcilerini kabul etti.

Bakanlık makamında gerçekleşen toplantıda Kulüpler Birliği Vakfı yöneticileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstlenen Osman Aşkın Bak’ı tebrik ederken, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı olarak Ankara'ya yaptıkları ziyarette Maliye ile Gençlik ve Spor Bakanlarını ziyaret ettiklerini belirterek, "Sayın Maliye Bakanımız ile yeni projelerimizde bakanlıkla ilgili düşüncelerimizi, kulüplerin düşüncelerini paylaşmak üzere sabah bir toplantı yaptık" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a da yeni görevinden dolayı nezaket ziyaretinde bulunduklarını vurgulayan Özbek, "Buradaki toplantının amacı da buydu. Sayın Bakanımıza hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Bakanlıkla ilgili yapacağı çalışmalarda başarılar diledik. Maliye Bakanlığında yapılan görüşmede ise vergi boyutunda ve kulüplerin yapılanması boyutunda önümüzdeki dönemde yasal bazı değişiklikler olacak, onlarla ilgili bazı şeyleri paylaştık. Daha detaylı bilgiyi, önümüzdeki hafta sonuna doğru vermek mümkün olacak" diye konuştu.

Daha sonra Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede, başkan Gevrek, Rizeli olan Bakan Osman Aşkın Bak’a, arkasında isminin yazılı olduğu 53 numaralı Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını hediye etti.

Kulübün resmi internet sitesinde ziyarete ilişkin, “Başkanımız Adil Gevrek, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti” ifadeleri yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Kötü bir transfer daha.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Hoca yok gezmeye devam hergün basındasınız ama icraat Yok iki hafta üst üste hocasız maça çıkan ilk süper lig takımıyız.Tarih yazmaya devam. Senin suçun yok vekillerde nerede kamera görseler koşuyorlar ama icraatları sıfır aynı senin gibi
    0
    0
    Yanıtla