SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'ten Suç Duyurusu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:32
Gevrek'ten Suç Duyurusu
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek, kendisi ve yönetiminde yer alan Aziz Ayboğa ile ilgili bir haber sitesinde, “Adil Gevrek Yeni Malatyaspor üzerinden vergi mi kaçırıyor” şeklindeki ağır suçlamalara ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gevrek, “Çamur at izi kalsın mantığıyla hareket eden bu kötü niyetli insanların kimler olduğunu biliyorum” dedi.

Yapılanların Yeni Malatyaspor Kulübü’nü karıştırmak ve kendilerini pes ettirmek isteyenlerin  bir oyunu olduğunu vurgulayan Adil Gevrek, “İnanın bu tür şeylere gülüp geçerdim ancak bu çamur at izi kalsın mantığıyla hareket eden kötü insanların kimler olduğunu bildiğim için bu kez sessiz kalmayacağım. Bu insanların niyetlerini de bu ısmarlama haberin niye yapıldığını da çok iyi biliyorum. Ben ve yöneticimle ilgili, bu tamamen kişilik haklarıma, iş hayatıma, itibarıma yönelik karalayıcı haberin servis edildiği haber sitesi 1 ay önce kurulmuş. Lütfen siz de araştırın. Varacağınız kapı belli aslında. Ancak bu insanlarla tamamen hukuk önünde hesaplaşacağım. Kimse kusura bakmasın, biz öyle ensesine vur, ekmeğini elinden al türünden insanlar değiliz. Eğer bugüne kadar sustuysak korkudan ya da konuşamadığımızdan değildir. Biz hep edebimizden, aldığımız terbiyeden dolayı sustuk. Ben bu saldırının sadece şahsıma ya da yöneticime karşı yapıldığını düşünmüyorum. Bu saldırı aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulübü’ne de yapılmıştır. Benim Allah’tan başka hiç kimseye veremeyeceğim hesabım yoktur. Bu tür olaylar sadece beni daha fazla hırslandırır... Biz aldığımız işi yarım bırakmayız ve Malatyaspor’u da kimseye yedirmeyiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız