SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek'ten Veda Sinyali

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:58
Gevrek'ten Veda Sinyali
A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor’un her zaman yanında olacağım” diyerek, bir anlamda veda sinyali verdi.

Sarı kırmızılı takımla şampiyonluk yaşayan Gevrek, göreve devam edip etmeyeceği konusunda ser verip sır vermezken, yakın çevresine 'görevi bırakacağı' yönünde açıklamalarda bulunduğu iddia edildi. 

-Henüz net bir karar vermedi-

 Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta Şampiyon olarak PTT 1.Ligine yükselmeyi başaran Yeni Malatyaspor’u, ilerleyen haftalarda sıcak saatler bekliyor. Kongre sonrası yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan sarı kırmızılılarda, gözler kalacak ve gidecek oyunculara çevrildi. Hakkında çıkan haberleri yalanlayan Gevrek, ‘Malatya’da birlik ve beraberlik olduğu takdirde göreve devam edeceği’ yönünde açıklamada bulunarak, kafalarda soru işaretleri oluşturdu. 

"Her zaman Yeni Malatyaspor'un yanında olacağım"

 Kamuoyunda çıkan ‘Görevi bıraktı’ haberleri hakkında asılsız olduğunu vurgulayan Gevrek, “Biz sezon başından bu yana bu takımın Şampiyon olması için çok büyük mücadeleler verdik. Şampiyonlukta en büyük pay taraftarımıza aittir. Onların duasıyla Allah bize nasip etti. Son günlerde hakkımızda çıkan asılsız haberler var. Malatya’da çok değerli iş adamlarımız var. Samimi insanlar var. O samimi insanları bu güzel tablonun içine çekmek gerekiyor. Ben, kimseyi yarı yolda bırakmadım, bırakmamda. Şunu asla unutmamak gerek. Maalesef Malatya’da bazı zihniyetlerin olmaması gerek. Hiçbir güç bu kadar Malatyalıyı bir araya getiremez. Ama Yeni Malatyaspor, bu kadar insanı bir araya getiriyor. Sadece bu konu bize bırakılırsa, biz en fazla bir sene ya da iki sene yaparız. Bizim, gücümüz en fazla bir yer kadar yeter. Bütün Malatyalıların Yeni Malatyaspor’a sahip çıkması gerekiyor. Birey olarak ta olsa Biz ömür boyu Başkanlık yapacağız diye bir şey yok. Bu 1 sene olur, 2 sene olur ya da 9 sene olur. Biz başkan olalım ya da olmayalım, ben Yeni Malatyaspor’un her zaman yanında olacağım” diye konuştu. 

"Kongre sonrası karar vereceğiz"

 Gevrek, transfer ve teknik heyetle ilgili kararlarını kongre sonrası vereceklerini ifade ederek, "Feyyaz Uçar ile geçtiğimiz sezon devre arasında anlaşmıştık. Hocamızla birlikte takımımızı iyi bir çıkış yakaladı ve şampiyon oldu. Maalesef Türk futbolunda bazen vefasızlıklar olabiliyor ve bir üst lige çıkıldığında başarılı olan hoca değiştiriliyor. Feyyaz Uçar, takımı şampiyon yapmış bir hoca. Tabi ki bununla ilgili kararı kongre sonrası konuşacağız ancak hocamızın takımı şampiyon yaptığını göz önüne alarak kararımızı vereceğiz" dedi. 

"Birlik ve beraberliği sürdürmek gerekiyor"

 Takımdaki birlik ve beraberliğin sürdürülmesi gerektiğine dikkat çeken Gevrek, "Yeni Malatyaspor’un her zaman hedefi olması gerekiyor. Mutlak ve mutlak hedef Şampiyon olacaktır. Alt yapısı sağlam adımlar atılması gerekiyor. Hesapsız işler yapılmamalı. Eğer öyle davranılırsa, Yeni Malatyaspor geri alt liglere geriler. Önceki Malatyaspor’da ciddi tecrübeler yaşadık. Onlardan ders almamız lazım. Yeni Malatyaspor’un şimdiki hedefi ‘Süper Lig’ olmalıdır. Malatyaspor, sağlam adımlarla hedefe yürümeli. Birlik ve beraberliği sürdürmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Ferdi Durdu  - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız