SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gezegen 51

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 18 Haziran 2010
Yönetmen : Jorge Blanco
Oyuncular : Seslendirme
Senaryo : Joe Stillman
Yapımcı : Guy Collins - Ignacio Pérez Dolset
Müzik : James Seymour Brett
Görüntü yön. :
Tür : Animasyon , Aile ,Fantastik , Macera
Süre : 91 dk.
Yapım yılı : 2009
Ülke : ABD - İngiltere - İspanya
Dağıtıcı : Tiglon Film

16 yaşındaki Lem, Gezegen 51'de, çitlerle çevrili, bir yerde yaşamaktadır. Bir gün, hiç de hesapta yokken, milyonlarca mil uzaklıktan gelen astronot Baker, uzay gemisini komşusu Neera'nın bahçesine indirir. Zafer kazanmışçasına bayrağını diker ve arkasını döndüğü anda Gezegen 51'in yeşil derili sakinlerinin şaşkınlıkla kendisine baktığını görür. Lem ve Baker tanışır ve sonunda ortak korkularını yenerek bir dostluk kurarlar.

Orijinal Seslendirenler: Dwayne Johnson, Jessica Biel, Justin Long, Seann William Scott, Gary Oldman, John Cleese

Türkçe Seslendirenler: Ali Ekber Diribaş, Arda Aydın, Nüvit Candaner, Barış Onarıcı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız