SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gezen Çok, Alan Yok!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Fuarı'nda bu yıl toplam 150 stand yeraldı. Stand açanlar, gezenin çok, alışveriş yapanın ise "yok gibi" olduğunu söylüyorlar.

13 Temmuz'da açılan ve 17 Temmuz'da sona erecek olan 13. Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali'nde, tekstil, otomotiv, inşaat, ev ve ürünleri, gıda ve turizm sektörleri başta, 1'i KKTC'den olmak üzere 35'i il dışından toplam 150 firmanın standının bulunduğu fuar alanı özellikle akşam saatlerinde adeta dolup taşıyor.

Fuarda stand açan firma yetkililerinden motorsiklet satıcısı Fırat Korhan ve gıda ürünü satıcısı Ahmet Topsakal, standı gezenlerin özellikle akşam çok olduğunu, ancak sipariş noktasında sıkıntı yaşandığını ifade etti.

Toplam 3 bin metrekarelik alandaki standların metrekaresi firmalara 70 YTL'den, otomativ firmalarına ise 50 YTL'den kiralandı. Fuar 17 Temmuz Pazar gecesi kapanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız