SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gezginler Arapgir'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:20
Gezginler Arapgir'de
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gezginler Klübü olarak bilinen, üyeleri ve kurucuları arasında ünlü gazeteci, aktivist, iş adamı gibi çeşitli mesleklerden tanınmış isimlerin olduğu bir heyet Elazığ, Erzincan ve bazı ilçelere düzenledikleri gezi turunda Arapgir'e de yer verdiler. 

Bugün ilçeye gelerek önce Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nu makamında ziyaret eden ekibe daha sonra Başkan Haluk Cömertoğlu tarafından yöresel yemek ikramında bulunuldu. Burada yapılan konuşmalarda Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, yapılan ziyaret için kendilerine teşekkür etti. Başkan Cömertoğlu, daha sonra Arapgir'in geçmiş tarihinden bugüne tüm kültür, tarih, geleneksel mimari, doğa gibi özelliklerini anlatarak ilçeyi tanıttı.

Misafirler daha sonra ilçenin tarihi yerlerini ve restore olmuş turizm yerlerini gezdi. Geziden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden ziyaretçiler, Arapgir’in misafirperverliğinden çok memnun olduklarını söylediler. 

Türkiye Gezginler Klübü Kurucularından olan ünlü gezgin ve aktivist, İTÜ Maden Fakültesi Bölüm Başkanı Orhan Kural, ekip adına teşekkür ederek, Arapgir’e bir gezi ayarlayıp tekrar geleceklerini belirttiler.

Türkiye Gezginler Klübü Kurucularından Orhan Kural bu ziyareti, Lütfi ve Rezzan Milli, Tayfun ve Samime Kahyaoğlu, Berfu Bozkurt, Meliha Özek, Selahattin Eyüboğlu, Haluk ve Emine Nazlı Olsun, Rıdvan Yelkikanat, Zeyyat ve Nezahat Parman, Ahmet Parman, Nuran Uyar, Rahmi Hanoka, Süheyla Egüsgüner, Hayriye Ertürk, İbrahim Varlık, Metin ve Candan Evirgen gibi isimlerle birlikte gerçekleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız