SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gezi Arası Toplantı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısının Balıkesir'de yapılacağı bildirildi. Çanakkale gezisine çıkan MTSO yönetimi Mayıs olağan meclis toplantısını Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde yapacak. MTSO başkanı Çanakkale gezisi dönüşü Altınoluk'ta kalacakları otelde meclis toplantısını da gerçekleştireceklerini bildirdi.

MTSO başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve beraberinde yönetim kurulu ile meclis üyeleri Edremit Ticaret Odası'na (ETO) bir nezaket ziyaretinde bulundu. ETO'daki ziyarette konuşan MTSO başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Oda olarak 55 üyemizle Mayıs ayı meclis toplantımızı Altınoluk'ta bir otelde gerçekleştireceğiz. Öncelikle Çanakkale şehitliğini ziyaret edeceğiz. Ardından otelde dinlenip Mayıs toplantımızı burada yapacağız. Yolda gelirken her yerin zeytin olduğunu gördük. Bizim Malatya'da her yerde nasıl kayısı ağacımız varsa burada da her yer zeytin ağacı. Bizler ilk adımı attık bundan sonra da sizi Malatya'mıza bekliyoruz. 14 Temmuzda Malatya kayısı festivalimiz var sizleri oraya bekleriz. Sizlerle ticaret olarak da bir şeyler yapmak isteriz " dedi.

ETO Başkanı Mehmet Ertaş Malatya Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve üyelerinin ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Misafirlerin bu ziyaret ile kendilerini onurlandırdığını belirten Mehmet Ertaş, "Bizleri ziyaretinizle onurlandırdınız, çok memnun olduk. İlk adımı siz attınız bizler de ilk fırsatta sizleri ziyarete geleceğiz. Körfezimiz dünya harikası yerlerden biridir. Jeotermali, Alplerden sonra gelen oksijeni ile tanrıların dağı olan İda Dağımızla, pırıl pırıl denizimizle, buz gibi sularımızla ve de dünyanın en iyi zeytinyağı ile bölgemiz cennet yerlerden birisidir. Yaz aylarında bizim de zeytin festivallerimiz oluyor. Sizleri de bu festivallere davet ediyoruz" dedi.

Ziyarette hazır bulunan ETO Meclis başkanı Necati Uytun da Malatyalı konuklarını Edremit'te görmekten mutlu olduklarını ifade etti. Uytun, "Türkiye'de Malatyalılar hep siyasette ve iş dünyasında başarılı olmuşlardır. Körfezde de tanıdığım Malatyalılar işlerinde başarılı arkadaşlardır. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi. MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ETO Başkanı Mehmet Ertaşa ve ETO Meclis Başkanı Necati Uytun'a kayısılardan hazırlanmış işlemeli tepsi hediye etti. ETO başkanı Mehmet Ertaş da MTSO başkanına plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Körfez Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Önder de hemşerilerini bölgede görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Malatya heyeti ETO önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından Altınoluk'a geçtiler. MTSO'nun Çanakkale şehitlik gezisinin ardından Balıkesir Altınoluk'ta verecekleri molada dinlenirken meclis toplantısını da burada yapacakları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız