SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geziden Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:31:43
Geziden Döndüler
A- A+ PAYLAŞ
 
Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Malatya'daki 100 göçer aile çocuğunun götürüldüğü Konya-Kapadokya gezisinden dönüldü. 
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından yürütülmekte olan Nilüfer Çiçeği adlı Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında, göçer ailelere mensup okula giden 100 çocuk, Konya-Kapadokya gezisine katıldı. 
 
Malatya'ya dönen öğrenciler, Polisevi'nde verilen kahvaltıya katıldı. Kahvaltı programına, Emniyet Müdür Yardımcılarından Hakan Altındirek, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tayyip Karahan, Toplum Destekli Polislik Şubesi görevlileri ile Göçer ailelerin 100 çocuğu katıldı. 
 
Geziye götürülen çocukların okullarda eğitim gören çocuklar olduğu ifade edilerek, bizzat görmeleri, görgü ve kültürlerini yaşamaları, sosyalleşmeleri için bu gezinin düzenlendiği vurgulandı. 
 
Geziye katılan çoğunluğu ilköğretim okulu öğrencisi çocuklar ise, geziden memnun kaldıklarını, görmedikleri birçok yeri gördüklerini ifade edip, programı organize edenlere teşekkür ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız