SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gıda Paketi Dağıttılar

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin 3 Malatya milletvekili, Yeşiltepe'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardım paketleri dağıttılar.

Partinin Kadın Kolları tarafından hazırlanan paketlerin dağıtımına ilişkin olarak AKP'den yayınlanan bülten şöyle:

"Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde AK PARTİ Kadın kollarının düzenlemiş olduğu iftar yemeği ve gıda paketi dağıtımına, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, İhsan Koca ve Mehmet Şahin katıldılar.

Malatya Milletvekillerini ellerindeki yardım paketleriyle karşılarında gören vatandaşların yüzü gülerken, yardım paketini alan aileler Milletvekillerine teşekkür ettiler. 11 ayın sultanı münasebetiyle dar gelirli ailelere bu yardımları en iyi şekilde ulaştırmanın mutluluğu içinde olduklarını Ramazan ayında birlik beraberlik ve dayanışma duygusunun daha fazla yaşandığına dikkat çeken Milletvekilleri şöyle konuştular: Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Kadın Kollarımız tarafından hazırlanan 100 adete yakın gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıttıklarını söylediler."

BAYRAMA KADAR 3 BİN PAKET..
Bu arada aynı mahallede AKP Kadınlar Kolu tarafından verilen iftar yemeği ile ilgili bülten de şöyle:

"Malatya Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde, maddi durumu iyi olmayan ailelere iftar yemeği verdi. Mahalle Temsilcileri ve muhtarların tespit ettikleri ailelere ramazan paketini ulaştırdı. Çalışmalarına devam eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Ramazan ayı vesilesiyle çalışmalarını iftardan sonra yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, Malatya Merkez Mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını, her evde pişen yemekte bizimde birer katkımız olsun istedik. Ramazan ayı boyunca yemek ve gıda yardımlarının devam edeceğini belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Akkurt, “ Ramazan ayında Bu güne kadar Günde yaklaşık olarak 100 tane toplamda ise yaklaşık 2000 aileye gıda yardımında bulunduklarını ve Bayrama kadarda 3000 âdete çıkabileceğini söyledi.

Öncelikle Türk İslam âleminin mübarek ramazan ayını tebrik ediyoruz. Bayrama sayılı günler kala bugün Hoca Ahmet Yesevi mahallesindeyiz. Bugün burada olmamızın sebebi AK Parti Kadın kolları olarak burayı iftar sokağı olarak ilan ettik. Sokağı baştan sona kadar yer sofrası kurarak Sayın Milletvekillerimizin ve mahalle sakinlerininde katılımıyla hep birlikte yer sofrasında sokağın ortasında iftar açtık. Biz kadın kolları olarak bu görevi üstlendiğimizden belli her ramazan ayında sıcak yemek ve gıda paketi dağıtımını yapıyoruz. Buradan Malatya kamuoyuna şunu ifade etmek istiyorum. Biz yıllardır hiç bıkmadan, usanmadan her zaman tazelenen bir zevkle bu işi sürdürüyoruz. Bizlere, bizimle birlikte bu paylaşımlara katılmak isteyen hanımlar olursa kapımız sonuna kadar açıktır. Hepinizi bekliyoruz. Dağıtımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız