SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gidecek Oy AKP'ye Yarar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:50
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Cesur Yürekler Malatya ile Buluşuyor” mitingi kalabalık bir katılımla yapıldı. Emeksiz Üst Kavşağı Malatya Lisesi önünde toplanan partililer konuşmacılara alkışlarıyla destek verdiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün katılımıyla Malatya Emeksiz Meydanı’nda gerçekleştirilen miting, İl Başkanı Enver Kiraz’ın konuşması ile başladı. Kiraz, “Bize güç verip onay verdiğinizde bütün sorunları sonlandıracağız.Yaşanacak bir Malatya’yı kurmak için herkese büyük görev düşüyor.”dedi.

ERDOĞDU:BURADA BÜYÜK BİR HALK ADAMI VAR, O VELİ AĞBABA

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu , “Aranızda çok önemli bir devrimci, halk adamı, ezilenin sesi var. Veli Ağbaba sadece Malatya için değil, Türkiye için, bu bölge için bir kıymettir. Veli Ağbaba, sadece Malatyalıların sesi değil, hapishanede işkence görenlerin, üniversitede mücadele edenlerin, çiftçinin, emekçinin kardeşidir, ağabeyidir, hatta kendisidir.”ifadelerini kullandı.

“Memleketimiz çok zor bir durumda. Cumhuriyet tarihi boyunca biriktirdiğimiz, halkın varlıkları yok fiyatına peşkeş çekildi” diyen Erdoğdu “Telekom, Tekel, Tüpraş, Şeker Fabrikaları, Elektrik şirketleri, Doğalgaz şirketleri satıldı. Halkın bütün varlıkları yağmalandı. Memleketimizin en değerli arsalarını, Toplu Konut İdaresi üzerinden yandaşlarına verdiler. Kentlerimize tecavüz ettiler. Mega Proje diye mega rüşvetlerinin alınıp, verildiğini kendi dostları, arkadaşları ortaya koydu.”dedi. 

AYGÜN: TURAN EMEKSİZ’DEN BERKİN’E ..

Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise Türkiye’nin demokrasi karnesindeki çarpıklıları dile getirerek  “Turan Emeksiz Meydanındayız. Türkiye'nin ilk demokrasi ve aydınlanma şehitlerinden olan simge bir isim. Onu selamlıyoruz. Turan Emeksiz'den bugüne Berin'lere, Ali İsmail'lere, Ethem Sarısülük'lere, AKP'ye ve zorbalığa karşı mücadele hiç bitmedi, hep devam etti.”  şeklinde konuştu.

AĞBABA: EMEKSİZ MEYDANI’NDAKİ BU GÜÇ KILIÇDAROĞLU’NU BAŞBAKAN YAPAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden  Mevlüt Aslanoğlu’nu anarak başladığı konuşmada “Emeksiz Meydanı’ndaki bu güç Genel Başkanımı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapar” dedi.

AĞBABA: MALATYA’NIN VEKİLİ OLMAKTAN ONUR DUYDUM, GURUR DUYDUM

“Malatya'nın milletvekili olmaktan hep gurur ve onur duydum.” Diyerek konuşmasını sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “ 4 yıl boyunca Malatya şahit, bizi burada duyanlar duymayanlar, vicdanı olan herkes şahit. 4 yıl boyunca 81 il içerisinde Malatya'nın sesi diğerlerinden daha fazla çıktı. 4 yıl boyunca nasıl muhalefet milletvekilliği yapılır herkese gösterdim. 4 yıl boyunca bir muhalefet milletvekili olarak Malatya'ya nasıl hizmet edilir gösterdim.”şeklinde konuştu. 

AĞBABA: 4 YIL BOYUNCA EN ÇOK AKP’LİLERİN VEKİLİ OLDUM

Herkesin milletvekili olmaya çalıştığını ancak en fazla AKP'lilerin milletvekili olduğunu belirten Ağbaba, “Çünkü onların seçmiş oldukları 5 tane milletvekili maalesef bir şey yapmadılar. Onların tek görevi maalesef, şimdiki aday olan 2 milletvekili de öyle onların sadece parmakları işe yaradı. Eğer Tayyip Erdoğan mümkün olabilse bunların sadece parmağını milletvekili yapar. Her zaman Malatyalı üreticilerin ve Malatyalıların çıkarı için mecliste konuşup, mücadele edeceğim. Bu kadar iyi muhalefet yapan bir milletvekili, bilin ki Türkiye'nin en iyi iktidar milletvekilliğini yapar. Bilin ki Malatya'yı ayağa kaldırır.” İfadelerini kullandı.

AĞBABA: CHP’DEN GİDECEK HER OY AKP’YE YARAR

Ağbaba konuşmasının devamında “Seçimlerde 4 parti Meclis’e girecek. HDP’nin Baraj sorunu yok. Malatya’daki arkadaşlarımız diyor ki ‘HDP’ye oy verelim barajı aşsın’. Bugün çok önemli bir şansı yakalamış durumdayız. CHP’den gidecek 5-10 Bin oyun HDP’nin barajı aşmasına katkısı olmaz. Bizden gidecek 5-10 bin oy ancak ve ancak AKP’nin milletvekili sayısının artmasına sebep olur. CHP’den gidecek her oy AKP’ye yarar.”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız