SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Giden Gider, Kalan Kalır"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:37:43
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanan 44 Malatyaspor transferde ilk imzayı Alibeyköy sporlu eski Sultangazili Yusuf Kaymak’a attırdı. 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazi formasıyla 2011-2014 yılları arasında 78 maçta 20 gol atan, geçtiğimiz sezon Alibeyköy spor'un başarısında büyük pay sahibi olan Yusuf Kaymak ile bir süredir görüşmeleri sürdüren 44 Malatyaspor mutlu sona ulaştı

44 Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Barış Bingöl İstanbul’da gerçekleştirdikleri son görüşmede Yusuf Kaymak ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi. Bingöl yaptığı açıklamada transferde önemli oyunculara imza attırmaya devam edeceğiz dedi.

“TRANSFERİN MALİYETİNİ YÖNETİCİMİZ RECEP ATABEY KARŞILADI”

Yeni sezon öncesi ilk transferlerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Barış Bingöl, “Yusuf Kaymak İsmail Tekin Hocamızın Sultangazispor’dan eski oyuncusu. Transfer listemizin başında bulunuyordu. Kendisiyle anlaştık ve işi resmiyete döktük. Bu transferi gerçekleştiren yeni yöneticimiz Recep Atabey’e teşekkür ediyorum. Recep Bey yeni dönemde bizimle birlikte olacak. Bu transferin maliyetini de kendisi karşıladı. Transfer çalışmalarımızı İstanbul’da yürütüyoruz. Listemizdeki oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Malatya’ya yakışan bir takım kurmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“GİDEN GİDER, KALAN KALIR”

Bingöl kadrolarından ki Erkan ve Selim’in takımdan ayrılmasıyla ilgi de konuşarak, “Takımda isteyen oyuncu istediği yere gider” dedi.

44 Malatyaspor’un kadrosunda yer alan oyuncuların kalıp kalmama konusunda kararlarını kendilerinin vereceğini kaydeden Bingöl, “Bizim kadromuzdaki oyuncularımıza kalıp kalmama konusunda karar verme serbestliği verdik. Kimseye git ya da kal demedik. Selim ve Erkan ayrılmış takımdan. Yolları açık olsun. Umarım gittikleri takımlarda başarılı olurlar. Sonuç itibariyle hiçbir futbolcuyla mukavelemiz yok. Kalan kalır, giden gider” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız