SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gidenlere İyi Niyetli Değilim'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, ikinci yarı için net bir hedef belirlemediklerini belirterek, "Biz doğruları yapalım, ondan sonra hedef kendiliğinden gelir" dedi.

Kulüp Başkanı İlhan Kavuk yaptığı açıklamada, ikinci yarı için net bir hedef belirlemediklerini ifade ederek, "Biz doğruları yapalım, ondan sonra hedef kendiliğinden gelir" diye konuştu. Paralarını alamadıkları gerekçesiyle şehri terk eden 7 futbolcu arasında bulunan Mehmet Deliorman ve Emre Aktaş'ın takıma dönmelerine taraftar olmadığını söyleyen Kavuk, "Taraftarlar istiyor diye bu arkadaşlara gelin diyemeyiz. Kimse Malatyaspor'dan üstün değildir. Gidenler gelmek istiyorsa oturur konuşuruz, ancak bu futbolcular için fazla iyi niyetli değilim. Bu arkadaşlara gelin dersek, paralarını alamadıkları halde gemiyi terk etmeyenlere karşı ayıp olmaz mı? Aylarca paralarını almadan oynayan arkadaşlar gemiyi terk etmedi, bu arkadaşlar terk etti. Bu nedenle gidenlerin tekrar dönmesinden yana değilim" dedi.

Bu arada Malatyaspor yönetimi, Serdar Samatyalı'yı isteyen Eskişehirspor'un teklifini değerlendirmeye aldı. Malatyaspor yönetiminin istediği bonservis bedelinin verilmesi halinde bu futbolcuyu satabileceği bildirildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un sezon başında Yenibosnaspor'a kiralık verdiği Yusuf, Ergün ve Vedat'ın ara transfer döneminde dönmeleri için girişimlerde bulunulacağı iddia edildi. İlk yarının sona ermesi nedeniyle bir hafta izin verilen futbolcular, 23 Aralık akşamı Antalya IC Otel'de toplanıp, 24 Aralık'tan itibaren Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız