SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Giderayak Süper Lig Cezası!..

A- A+ PAYLAŞ

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Ligin son haftasında Gaziantep'te oynanan Gaziantepspor- Malatyaspor maçından sonra çıkan olaylar nedeniyle Malatyaspor'a 10 bin YTL para cezası verdi. Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Denizlispor'un sahasını 2 maç kapatırken, 40 bin YTL de para cezası verdi.

PFDK, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Yeşil-siyahlı kulübün sahasını 2 maç kapatırken, 40 bin YTL de para cezası verdi.

Kurul, yine Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında oynanan Galatasaray-Kayserispor maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratta bulunması, çıkan saha olayları ve spor ahlakına uygun olmayan pankart açarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan dolayı Galatasaray Kulübü'ne toplam 25 bin YTL para cezası uyguladı.

Kurul ayrıca, Orduspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Mersin İdmanyurdu'nun sahasını 1 maç kapatırken, 7 bin YTL de para cezası verdi.

PFDK'nın bugünkü toplantıda verdiği diğer kararlar ise şöyle:

"2 ay hak mahrumiyeti: Hüseyin Küstü (Tarım Kredispor İdarecisi)
1 ay hak mahrumiyeti: Nedim Delibaş (Mersin İdmanyurduspor kulüp görevlisi)
4 resmi müsabakadan men cezası: Evren Dönmez (Tarım Kredispor futbolcusu)
3 resmi müsabakadan men cezası: Erkan Taşkıran (Marmaris Belediyespor futbolcusu)
2 resmi müsabakadan men cezası: Osman Nuri Şahinoğlu (Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu)
10 bin YTL: Malatyaspor
5 bin YTL: Trabzonspor ve Gaziantepspor
7 bin YTL: Mersin İdmanyurdu
3 bin YTL: Boluspor, Sarıyer, Darıca Gençlerbirliği
2 bin YTL: Siirtspor, Boluspor
Bin YTL: Adıyamanspor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız