SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Giderken Ne İdiler, Şimdi Ne?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:20
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran Genel seçimlerinde Malatya'nın nabzını tutan Malatya Bağımsız İrade Platformu ile Çarşı esnafını ziyaret eden Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, ziyaretlerin ardından Veysel Karani ile de bir araya geldi.  

Kışla Caddesi esnafını tek tek ziyaret eden Yalçın, Kızılay çadırına da uğradı. Kızılay başkanlığı yaptığı dönemdeki hizmetlerden birinin de Bölge Kan Merkezi olduğunu hatırlatan Yalçın, "Kızılay'ın taze kana ihtiyaç anonslarını hep duyuyoruz, bugün siyasette de taze kana ihtiyaç olduğu için biz bugün sahada emin adımlarla yürüyoruz" dedi. 

BÜTÜN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ BU SEÇİMDE

Esnaf ziyaretlerinde gözlemlediği sorunların tamamının çözümünün bu seçimlerde olduğunu kaydeden Yalçın, bu seçimlerde halkın kazanacağını, halkın iradesinin şekillendirdiği bir temsilin ortaya çıkacağına dikkat çekti. Yalçın, halkın basiretli olduğuna inandığını  ve  sandığa gittiklerinde tercihlerini gelecekten ve güvenden yana yapacaklarını söyledi.

Yalçın, esnaf ziyaretlerinin ardından Malatya'nın tanınan ve sevilen ismi Veysel Karani'yi ziyaret etti.

Malatya'nın sorunlarını kendine has tarzıyla dile getiren Veysel Karani ile bir araya gelen Yalçın, "Malatyalıların sorunlarını yetkililerin gözüne sokarcasına dile getiren, vermiş olduğu dilekçelerin arkasını ısrarla, üşenmeden takip eden Veysel Karani için 'İyi ki Malatya'da Veysel abimiz var" dedi.

Yalçın'ın hastanedeki çalışmalarını yakinen gördüğünü belirten Karani, "Tabip olarak dini, mezhebi,dili ne olursa olsun hiç ayırt etmeden hizmet ettiğinizi gözümle gördüm. Benim gönlüm sizin vekil olarak Anakara'ya gitmenizden yana. Sizin de benim gibi Malatya'nın sorunları için Ankara'da eylem yapacağınıza inanıyorum"

VEKİLLİK PARAYLA DEĞİL HİZMETLE OLUR

Parayı döküp vekillik sırasına giren ve Malatya'ya hiç gelmeyen kişileri, Malatya halkının artık  istemediğini söyleyen Karani, Yalçın'ın Devlet hastanesi ile Beydağı hastanesinin acilen aynı yere taşınması gerektiği fikrine katıldığını aktararak "Malatya milletvekillerinin televizyon üzerinden rant için konuştuklarına tüm Malatya şahit. Özel hastaneler güzel hizmet verdiler ama vatandaş çok ezildi" dedi.  

GİDERKEN NE İDİLER ŞİMDİ NE DURUMDALAR? 

Ankara'da başdanışmanlık yapıp da Malatya'nın sorunlarını bilmeden gelip aday olan vekili de eleştiren Karani, "Hangi vaatlerini, işleri bitirmişlerse gelsin hepimize hesabını versinler. Bugün buyursunlar, televizyonda,  servetlerimizi konuşalım.  Giderken ne idiler şimdi ne durumdalar? Malatya  iktidar partisine en çok oy veren illerden biri olmasına rağmen diğer illerde yetiştirilen meyveler garanti altına alınırken kayısı devlet tarafından alınıp değerlendirilmiyor. Aday Mustafa Şahin ile Bülent Tüfekçi'ye bölgeye, şehre yalvarmama rağmen  telefon açtıramadım. Sorunları Mustafa Şahin'e taşıdığımda  'Ben yeniyim' demişti, şimdi eskiyince mi hizmet yapacak? Bunlardan bir hayır görmedik. Vatandaşın nabzının yokluyorum herkesin dilindesiniz, Yaradanın da dilinde olmanızı diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız