SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Giderleri Belediye Karşıladı

A- A+ PAYLAŞ

Küçük ve Orta Sanayiciyi Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Malatya'nın Arapgir ilçesindeki girişimcilere kurs verilmeye başlandı.

Arapgir Belediyesi'nin girişimleri ve KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitim kursunun açılışı yapıldı. Kursun açılışına, Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, KOSGEB Malatya Şube Müdürü Murat Seki, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, diğer ilgililer ile daha önce belirlenen
30 girişimci katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu açılışta yaptığı konuşmada ilçede istihdam imkanı oluşturmak ve kendi işini kurmak ya da mevcut işini büyütmek isteyen girişimcilere imkan sağlamak amacıyla böyle bir çalışmayı başlattıklarını ifade edip, tüm giderlerin belediye tarafından karşılandığını, kursa katılan girişimcilerin ilerde işadamı olarak görmek istediğini belirtti.

KOSGEB Müdürü Murat Seki ise burada ciddi bir girişim potansiyelinin var olduğunu, bu girişim potansiyelinin iş kurma noktasına dönüşmesi aşamasında ciddi destekler vereceği belirtti.

Belediye salonunda başlayan kurs 60 saat sürecek. Eğitim sonunda başarılı olan katılımcılar KOSGEB tarafından sertifika almaya hak kazanacaklar. Sertifikanın ise 2 yıl geçerli olduğu açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız