SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gidişleri Ertelendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:51:32
Gidişleri Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ
 
Suriye’deki iç savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınan ve Malatya’da barındırılan Suriyeli mültecilerin Kahramanmaraş’a gidişi bir gün ertelendi. Üç bin mültecinin 3 Eylül Pazartesi günü şehirden ayrılacakları ve Kahramanmaraş’taki çadırkente yerleştirilecekleri bildirilmişti. Çadırkentin henüz hazırlanmaması nedeniyle gidişin bir gün ertelendiği belirtildi.
 
Ramazan Bayramı’nın ikinci gününden itibaren Malatya’ya getirilen Suriyeli mülteciler, Battalgazi Öğrenci Yurdu, üniversite kampusündeki 4 öğrenci yurdu, Sümer pansiyonu, Fen Lisesi pansiyonu, Yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu, Battalgazi YİBO, Yeşilyurt Mesleki Eğitim Merkezi pansiyonu, İmam Hatip Lisesi öğrenci yurdunda barındırılıyor.
Malatya’da barındırılan Suriyeli mültecilerin Kahramanmaraş’taki çadırkente yerleştirilecekleri ve yarından itibaren götürülecekleri öğrenildi.
 
Mültecilerin yurt binalardan boşaltılmasıyla yurt binalarında temizlik çalışması yapılacağı ve 17 Eylül’de açılacak okul dönemine yetiştirileceği ifade edildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız