SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gidişoğlu Son Yolculuğa Uğurlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:25
Gidişoğlu Son Yolculuğa Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Önceki gün vefat eden tiyatro ve seslendirme sanatçısı Osman Gidişoğlu, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Beylerbeyi'ndeki evinde önceki gün vefat eden tiyatro ve seslendirme sanatçısı Osman Gidişoğlu, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Gidişoğlu için Teşvikiye Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazına, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra Haldun Dormen, Hamdi Alkan, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ ve Altan Erkekli'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda oyuncu ve sanatçı katıldı.  

Arınç: 40 yıllık arkadaşımdı 

Başbakan Yardımcısı Arınç, camide gazetecilere yaptığı açıklamada, Osman Gidişoğlu'nun vefatından üzüntü duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Osman benim lise sıralarından itibaren 40 yıllık arkadaşımdı. Manisa Lisesi'nde beraber okuduk. Çok değerli bir hemşehrimizdi. Burada bütün Manisalılar'ı bugün bulabilirsiniz. Biz onu çok severdik, o da bize çok bağlıydı. Bugüne kadar hiç irtibatımızı kesmemiştik. Başarılı bir tiyatrocu olmasının yanında gerçek bir dosttu. Allah rahmet eylesin. Yurtdışındaydım, dün gece döndüm, cenazesinde bulunmak istedim. Başımız sağolsun. Sanat hayatı, tiyatro hayatı, çok değerli bir unsurunu kaybetti. Bu yıl kayıplarla geldi. Belli bir süre önce rahmetli Birand'ı buradan uğurlamıştık. Bugün de Osman arkadaşımızı uğurluyoruz. Üzgünüm, çok değerli bir dostumuzu kaybetmiş olduk. Burada, bütün hemşehrileri olarak ona Allah'tan rahmet diliyoruz.'' 

Gidişoğlu ile zaman zaman telefonda görüştüğünde, kendisine sıkıntılarından bahsettiğini anlatan Arınç, ''Ölümcül bir şey olduğunu doğrusu bilmiyordum. O iyi bir sanatçıydı, iyi bir tiyatrocuydu ama onun ötesinde iyi bir dost ve arkadaştı. Onu bu özellikleriyle daha çok hatırlayacağız. Hepimizin başı sağolsun'' diye konuştu. 

Kılınan cenaze namazın ardından Gidişoğlu'nun Türk bayrağına ve Fenarbahçe bayrağına sarılı tabutunu, Başbakan Yardımcısı Arınç da omuzladı.  

Osman Gidişoğlu'nun cenazesi, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız