SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Giresun Hazırlığı Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor, Giresunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde Yardımcı Antrenör Yıldırım Bosna yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takımda, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun İstanbul'da olduğu ve Perşembe günü geleceği belirtildi.

Sağ omzunda ezik olan kaleci Fevzi ile belinde ağrı olan Celil antrenmana katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Selim, Ergün ve Hakan Söyler takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman esnasında sırtındaki ağrıları artan Mustafa Sert ise antrenmanı yarıda bıraktı. Antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasının ardından antrenman sona erdi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli defans oyuncusu Selim, herkesin işlerini karşılıksız yapmalarını beklediğini ancak, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın futbolcusu Selim Akbulut, "Almadan vermek Allah'a mahsus. Karşılıksız işimizi yapmamız bekleniyor, bu dünyanın hiçbir yerinde yok. Herkes üzerine düşenin yarısını dahi yapsa görüyorsunuz takımda nasıl kıpırdanmalar oluyor. Yönetimden gelen iyi haberlerden sonra takımın sahada nasıl bir hüviyete büründüğünü herkes gördü. İyi oynamaya çalıştık. En sevindirici boyutu teknik heyet açısından oldu. Bundan sonra yöneticilerimiz üzerlerine düşeni yaparlarsa biz iyi takımız. Bu sene
herkesin ortak bir fikri var ki ligimizde kalite yok. Eğer takım muhafaza edilir ve birkaç oyuncuda takviye edilirse, hiç kimsenin düşünmediği bir biçimde Malatyaspor Süper lig'e çıkabilir. Biz taraftarımızı buna inandırmaya çalışıyoruz. Bazı maçlarda iyi oynuyoruz. Takımın bu potansiyeli var. Şartların düzelmesi halinde hem ben hem de takım daha iyi mücadele edecek" dedi.

Giresunspor ile deplasmanda oynayacakları maçı da değerlendiren Selim, "Giresunspor maçı zor bir maç. Yaralı bir takımın deplasmanına gidiyoruz. Onlarda bizim gibi problemler yaşıyorlar. Kendi sahalarındaki son maçı kazanmak isteyeceklerdir. Ancak, ben Kartalspor maçında verdiğimiz mücadelenin aynısını verirsek, sahadan başımız dik ayrılacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız