SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Giresun Maçının Hakemi Kardeşler

0
Güncellendi - 2016-03-10 18:50:26
Giresun Maçının Hakemi Kardeşler
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de 25. haftada görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre, Alima Yeni Malatyaspor-Giresunspor arasında Pazar günü 13.30'da Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Bursa Bölgesi'nden Üst Klasman (Süper Lig) Hakemi Arda Kardeşler yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), PTT 1. Ligin 25. haftasında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, Alima Yeni Malatyaspor-Giresunspor karşılaşmasını Bursa Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Bahtiyar Birinci ile Adana Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Murat Temel Yapacak. Balıkesir Bölgesi'nden Ulusal Hakem Murat Orhan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

PTT 1. Lig'de 25. haftanın hakemleri şöyle:

11 Mart Cuma

18.00 Adana Demirspor-Vartaş Elazığspor: Sarper Barış Saka

12 Mart Cumartesi

13.30 Şanlıurfaspor-1461 Trabzon: Hakan Ceylan

16.00 Samsunspor-Multigroup Alanyaspor: Özgüç Türkalp

18.00 Karşıyaka-Kardemir Karabükspor: Mehmet Emre Atasoy

13 Mart Pazar

13.30 Boluspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Bülent Birincioğlu

13.30 Alima Yeni Malatyaspor-Giresunspor: Arda Kardeşler

16.00 Altınordu-Adanaspor: Abdulkadir Bitigen

18.30 Balıkesirspor-Denizlispor: Murat Özcan

14 Mart Pazartesi

19.00 Kayseri Erciyesspor-Göztepe: Koray Gençerler

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız