SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Giresun'da Puan Yok: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, kulüp müdürü Taner Sarıbaş'ın kafile başkanlığında gittiği ilk yarının son maçında deplasmanda Giresunspor'a 2-0 yenildi. Malatyaspor'dan Fatih, 36. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İstanbul'daki geceye tam kadro katılan Malatyaspor yöneticilerinden, Giresun'a giden olmadığı öğrenildi.

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Serkan Çınar, Mehmet Cem Hanoğlu, Nihat Samuk

GİRESUNSPOR: Metin, Koray (Tolga dak. 32), Taner, Aykut, Barış, İbrahim, Hasan Aydınlı, Aydın, Enver (Emre Karaman Dak. 89), Fırat (Cem Sinan Dak. 78), Mehmet

MALATYASPOR: Emrah, Mustafa, Serkan, Fatih, Ramazan, Eren, M. Alper, Güngör (Mahmut dak.75), Turgay, M. Olcaytu (Caner dak. 46), Mehmet Albayrak

SARI KART: Fırat [Giresunspor], Fatih, Ramazan [Malatyaspor]

KIRMIZI KART: Fatih [Dak. 36 Malatyaspor]

GOL: Aydın (Dak. 31- Dak. 68) [Giresun]

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR:

Karşılaşmaya Malatyaspor’un topa vuruşu ile başlandı.

Dak. 6 – Hasan aydınlı’nın ara pasında cezaalanının ön çizgisinde buluşan Fırat’ın sert vuruşu az farkla auta çıktı.

Dak. 8 – Eren’in 25 metreden vuruşu kale direğinin dibinden auta çıktı.

Dak. 15 – Yine Hasan aydınlı’nın ara pasında Fırat topla cezalanına girdi. Ortaladığı topa Hasan aydınlı dokunamadı, arkadan gelen Enver’in cılız vuruşu kaleci Emrah’ta kaldı.

Dak. 27 – Malatyaspor’dan Fatih sarı kart gördü.

Dak. 31 – (Gol) Orta sahada topla buluşan Aydın rakiplerini çalımlayarak ceza yayının üzerinde sert vurdu. Meşin yuvarlak Emrah’ın bakışları arasında filelerle kucaklaştı. 1-0

Dak. 32 – Sakatlanarak saha dışına çıkan Koray’ın yerine Tolga oyuna girdi.

Dak. 34 – Fırat’ın Mustafa’nın üzerinden aşırdığı topla Aydın buluştu. Vuruşu kaleciden döndü. Dönen topa Fırat kafa ile tamamladı kaleye giden topu defans uzaklaştırdı. 2. Kez topla buluşan Aydın Aykut’a uzattı. Aykut’un vuruşunda top ağlarla buluşmasına rağmen hakem ofsayt gerekçesi ile golü saymadı.

Dak. 36 – Enver’i düşüren Fatih 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Dak. 39 – Fırat sarı kart gördü.

Dak. 45 – Ramazan sarı kart gördü.

Hakem ilk yarıyı 3 dakika uzattı.

2. YARI

Dak. 46 – Malatya’da Mustafa’nın yerine Caner oyuna dahil oldu.

Dak. 61 – Turgay sarı kart gördü.

Dak. 65 – Barış’ın pası ile buluşan Aykut cezaalanına girer girmez sert vurdu top Emrah’ta kaldı.

Dak. 68 – (Gol) Malatyaspor defansının ofsayt diye durduğu anda top ile buluşan Aydın defanstan sıyrılarak kaleci Emrah ile karşı karşıya kaldı. Klas bir plase ile topu kalecinin altından ağlara gönderdi. 2-0

Dak. 73 – Güngör’ün sağ kanattan yaptığı ortaya Caner vurdu, yandan aut.

Dak. 74 – Giresunspor’un hızlı başlattığı atakta sağ kanattan yüklenen Aydın Aykut’a uzattı, bu oyuncu müsait pozisyonda topu Emrah’a teslim etti.

Dak. 75 – Malatyaspor’da Güngör’ün yerine Mahmut girdi.

Dak. 78 – Giresun’da Fırat’ın yerine Cem Sinan oyuna girdi.

Dak. 85 – Ramazan’ın ortasında Mehmet Albayrak vurdu, top Metin Aktaş’tan kornere çıktı.

Dak. 89 – Giresun’dan Enver’in yerine Emre Karaman oyuna girdi.

Dak. 90 – Hasan’ın ortasında Tolga vurdu. Meşin yuvarlak üst direkte patladı. Dönen topa tamamlamaya çalıştı isede defans uzaklaştırdı.

Karşılaşma Giresunspor’un 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

KAYNAK: Giresunsporgazete
FOTO:İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız