SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Giriş Bedava' Tiyatro Oyunları

A- A+ PAYLAŞ

Belediye şirketinin organizasyonuyla 16-17 ve 27 Kasım günlerinde Anadolu Sanat Tiyatrosu ile Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu tarafından oynanan 2 oyun ücretsiz olarak sahnelenecek.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından, şehrimizin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak için yapılan çalışmalar devam ediyor. Yıllık Kültür Takvimi doğrultusunda düzenlenen panel, konferans ve seminerlerin yanı sıra zaman zaman tiyatro oyunları da Malatya’lılara sunuluyor.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla 16 Kasım Cuma ve 17 Kasım Cumartesi günleri saat 19.00’da Halk Eğitim Salonu’nda, Necip Fazıl Kısakürek’in “Reis Bey” isimli 2 perdelik tiyatro oyunu, Anadolu Sanat Tiyatrosu tarafından hemşehrilirimizin izlenimine sunulacak.

Yine Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş’nin organizasyonuyla, 27 Kasım Salı Günü de Renkli Düğün Salonu’nda 14.00 ve 16.00 saatlerinde Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu’nun İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik hazırlamış olduğu “Küçük Kızın Fendi Hırsızı Yendi” isimli tiyatro oyunu ile aynı gün saat 19.00’da “Milyonluk Bebekler” isimli 2 bölümlük müzikli komedi oyunları sergilenecek.

16-17 Kasım ve 27 Kasım Tarihlerinde sergilenecek olan Tiyatro oyunlarının ücretsiz sergileneceği ve tüm vatandaşların davetli oldukları bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız