SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Girişimci Arıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:16:54
A- A+ PAYLAŞ

Kanatlı sektörünün lider üreticilerinden Banvit, Elazığ’da faaliyete geçireceği üretim entegrasyonu için Elazığ, Malatya ve Diyarbakır illerinde kümes yatırımı gerçekleştirecek girişimciler arıyor. 

Ekonomik, sağlıklı ve lezzetli bir protein kaynağı olan piliç etinin son yıllarda tüketiciler tarafından daha çok tercih edilmesi, tüketim oranlarının kişi başına 20 kilogramın üzerine çıkması ve ihracat olanaklarının artmasıyla birlikte ülkemizde önemli bir yatırım ve istihdam alanı haline gelen kanatlı sektörü büyümeye devam ediyor. Bu alanda yurt içi ve yurt dışında önemli yatırımlar gerçekleştiren Banvit A.Ş., Elazığ'da bir otelde düzenlediği bilgilendirme toplantısıyla iş adamları ve yatırımcılarla bir araya geldi. Broiler etlik piliç yetiştirciliği hakkında detaylı bilgilerin verildiği toplantıda konuşan Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Elazığ’da revizyonları tamamlanmak üzere olan üretim tesislerinin haziran ayında faaliyete geçeceğini açıkladı. Ömer Görener, artan yurt içi ve yurt dışı talepleri karşılayabilmek üzere Bandırma, İzmir ve Eskişehir illerinden sonra Elazığ’da da yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "İnanıyoruz ki 45 yıldır faaliyet gösterdiğimiz kanatlı sektöründe, Elazığ yatırımlarımızla birlikte farklı bir ivme yakalayacağız. Bölge insanımızın ilgi ve alakası, aldığımız tepkiler bizim Elazığ’a gelerek yatırım yapmak konusunda doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Damızlık kümesleri, kuluçka, yem fabrikası ve kesimhane tesislerimizin yenilenme çalışmaları tamamlanmak üzere, kısmetse Haziran ayında devreye alacağız. Elazığ, Malatya ve Diyarbakır illerimizde kümes yatırımı gerçekleştirerek bizimle çalışacak, yetiştiricilik yapacak girişimcilerle işbirliği içerisinde olmayı arzu ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız