SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Girişimci Artık AKP'ye Plaket Verir'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya il başkanı Mehmet Asiltürk, karşı çıktıkları Arapgir'e Şarap Fabrikası kurulması ile ilgili proje doğrultusundaki ilgili imar düzenlemesine İl Genel Meclisi'nde AKP'lilerin de destek verdiğini belirterek, bunun AKP'nin gerçek yüzünü gösterdiğini öne sürdü ve "Girişimci artık AKP'ye plaket verir.." dedi.

Düzenlediği basın toplantısında çeşitli konulara ilişkin görüşlerini açıklayan il başkanı Asiltürk, bir soru üzerine Arapgir'e şarap fabrikası kurulmasına gerek olmadığını, burada üretilen üzümlerin başka şarap fabrikalarına gittiğini, ancak bu yatırımla ilgili AKP'nin destek sağladığını söyledi. Kendilerinin bu yatırıma karşı görüşlerini açıkladıklarını belirten Asiltürk, Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'ün şarap fabrikalarının kurulmasına destek verilmesi konusundaki söylemlerinin yaygın basında yeraldığını, bu doğrultuda Malatya'da da karar çıktığını öne sürdü. İl Genel Meclisi'nde kurulacak tesisin imar planına desteğin AKP'lilerden geldiğini, bunun parti yönetimlerinin haberdar olmadan çıkmasının mümkün olmadığını kaydeden Asiltürk, kararın "AKP'nin Malatya madalyonunun yüzünü de gösterdiğini" savundu.

Asiltürk, karşı olduklarını açıkladığı Şarap Fabrikası'na 6 devlet kuruluşunun da olumlu raporunun olduğunu öğrendiklerini belirterek, bundan sonraki aşamada demokratik söylem olarak bunu dile getirmeye devam edip, AKP'yi anlatırken bu örneği de gündemde tutacaklarını kaydetti.

Asiltürk, ayrıca terörist saldırılar sonucu şehit olan askerlere rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerini iletirken, AKP'nin solculara, CHP'nin de sağcılara adaylık teklifi götürüp bunlardan bazılarını vitrine çıkardıklarını, kendilerinin milli görüşün tek temsilcisi olarak yola çıktıklarını ve devam ettiklerini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız