SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Girişimci Olmak İstiyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:24
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da kadınlara yönelik olarak "Girişimci olmak istiyorum" adlı seminer verildi. 
 
Malatya TSO, TSO Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından başlatılan ve Frankfurt School Of Finance-Management tarafından yürütülen Mikro-KOBİ Finansman Programı kapsamında kadınlara yönelik olarak "Girişimci olmak istiyorum" adlı seminer verildi. Seminerin açılışında konuşan TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nursel Gökçe, kadınlarda girişimci ruhu olduğunu ancak en büyük eksikliğin eğitim olduğunu vurgulayarak, bu tür düzenlenen etkinliklere kadınların daha gazla katılmasını arzu ettiklerini ifade etti. Gökçe, eğitim toplantılarına katılımı sağlamakta zorlandıklarını ifade ederek, eğitim çalışmalarına daha çok duyarlılık istedi. Frankfurt School Uzmanı Belgin Güzaltan, katılımcılara girişimcilik, girişimci olmanın avantajları, iyi bir girişimcinin özellikleri, iş fikrine karar verme, planlama, iş yapmaya karar verme, işe başlama, finansman kaynakları ve kurum destekleri gibi konularda bilgi verdi. Güzaltan, Türkiye Mikro-KOBİ Finansman Programı kapsamında kredilerin kalkınmada öncelikli 43 ilde bankalar aracılığı ile kullandırıldığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız