SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Girişimcilik Eğitimi Aldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:40
Girişimcilik Eğitimi Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) ile KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Malatya Hizmet Müdürlüğü tarafından verilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sonunda eğitime katılan girişimcilere sertifikaları takdim edildi. 

Avşar Otel’de gerçekleştirilen sertifika törenine; Garanti Bankası Bölge Müdürü Gültekin Keskin, KOSGEB Malatya Hizmet Müdürü Murat Seki, TOSYÖV Proje Koordinatörü Cüneyt Örkmez, Garanti Bankası Malatya Şube Müdürü Meltem Demir, Garanti Bankası Dörtyol Şube Müdürü Fazilet İlhan, TOSYÖV Malatya Destekleme Derneği Başkanı Osman Avşar ve eğitime katılarak sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı.

Sertifika töreni öncesinde bir konuşma yapan Murat Seki, girişimciliğin kendileri için en önemli gelir kalemi olduğunu ifade etti. Girişimcilik kaynağını iyi değerlendirip, bunu aktivite etmeyi amaçladıklarını kaydeden Seki, "Malatya’da 2 yıl içerisinde 2 bin girişimcimizi eğittik. Şimdiye kadar da bu programlar çerçevesinde 200 girişimcinin iş kurmasını sağladık. Bu çok önemli bir rakam. Bizler girişimcilerin hayallerinin hayata geçmesi noktasında onlara destek vererek, adım atmalarına yardımcı oluyoruz" dedi.

Gültekin Keskin de, girişimcileri desteklemeye hazır olduklarını belirterek, "Yaratıcılığınızın peşinde koşup, girişimciliğinizi paraya çevirmeniz çok önemli. İşinizi sonuna kadar takip etmeniz bu işte büyük önem taşıyor. Bu anlamda sertifikalarınızın sizlere hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından 25 yeni girişimciye sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız