SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Girişimcilik Eğitimi

A- A+ PAYLAŞ

İkinci bölümü başlatılan ve Malatya Belediyesi ve Küçük ve Orta İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile yapılan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programında 60 saat eğitim verilecek.

Malatya Belediyesi Meclis Salonu ile Fırat ve Beydağı toplantı salonlarında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programından 90 yeni girişimci adayı faydalanacak. Üç gruba ayrılan ve her gurupta 30 kişinin eğitim alacağı program yaklaşık olarak bir ay sürecek.

Malatya Belediyesi ile KOSGEB işbirliği ile düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programı kapsamında Prof. Dr. Mehmet Tikici , Doç. Dr. Fikret Otlu, Yrd. Doç. Dr. Ali Aksoy ile Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Akdemir tarafından kursiyerlere, Girişimcilik, Pazar araştırması, Pazarlama, Üretim, Finans, Yönetim, Muhasebe, İş planı ile Atölye çalışmaları hakkında bilgiler verilecek.

Eğitim masrafları Malatya Belediyesi tarafından karşılanan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programında başarılı olan girişimcilere iş kurmaları karşılığında KOSGEB tarafından 27 bin TL hibe, 70 bin TL'de sıfır faizli ilk 2 yılı ödemesiz, 2 yıl geri ödemeli kredi verilecek.

Yeni istihdam sahaları oluşturmak, girişimci vatandaşları teşvik etmek ve yardımcı olmak amacıyla "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" programı sonunda katılımcılara sertifka da verilecek.

FOTOĞRAF : Prof. Dr. Mehmet Tikici

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız