SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Girişimcilik Kursunu Bitirdiler

0
Güncellendi - 2017-12-26 00:55:36
Girişimcilik Kursunu Bitirdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği, KOSGEB ve Fırat Kalkınma Ajansı işbirliği ile açılan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursunu başarıyla tamamlayan 90 kursiyere sertifikaları takdim edildi. Büyükşehir Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Konferans Salonunda düzenlenen sertifika programına Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, Esnaf Kefalet Kredi Koop. Brlk. Başkanı Ali Evren, Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve kursiyerler katıldı.

Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın yaptığı konuşmada, Büyükşehir Kent Konseyinin temel görevlerinden birinin ilin sorunlarını tespit etmek ve tespit edilen bu sorunlar üzerinde çözüm önerilerini üretmek olduğunu söyledi.

İş kurma noktasında teşebbüste bulunan kursiyerlerin, iş kurmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlene kurs programının önemli olduğunu ifade eden Akın, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursuna verdikleri katkıdan dolayı Fırat Kalkınma Ajansı’na ve KOSGEB’e teşekkür ediyorum” dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, Ajans olarak girişimcilik, proje hazırlama, ihracat, araştırma ve geliştirme gibi birçok alanda eğitimler verdiklerini, bu kapsamda bölgede 8 yıllık süreçte toplam 17 bin kişiye ulaştıklarını ifade etti.

Mesut Öztop, Girişimcilik Kursu sertifikalarını alan kursiyerleri tebrik ederek, Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine ve KOSGEB’e teşekkür etti.

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Evren, ekonomi alanında girişimcilerin teşvik eden çalışmaların önemli olduğunu belirterek, girişimcilerin faizsiz kredi kullanmaları noktasında gerekli desteğin verilmesi adına yetkililerle görüşeceğini ve elinden geleni yapacağını söyledi.

Konuşmaların ardından sertifikalarını alan kursiyerler, iş hayatına atılabilmenin heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız