SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Girmana Girmana Olalı..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Girmana beldesinde Girmana Kültür ve Dayanışma Şenliği'nin ilki düzenlendi.

Girmana Belediyesi yanında düzenlenen etkinliğe, AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı ve Mehmet Şahin'in yanı sıra Hekimhan Kaymakamı Ramazan Fani, Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte bir konuşma yapan Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, şenliği düzenlemesinden dolayı Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül'e teşekkür ederek, "Girmana Girmana olalı, böyle bir şenlik ve mutluluk görmemiştir. Bundan dolayı belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, belediye başkanlığı seçimleri öncesi Girmana'ya geldiklerini belirterek şöyle konuştu: "1991 yılında Girmana'ya gelmiştim. Arabayla buraya girip, çıkmak bir hayli zordu. Seçimlerden önce Belediye Başkanımıza şunu söyledik, özellikle Ömer Faruk Bey, 'Bak Başkan gece gündüz uyumak yok. Bir daha geldiğimizde eğer bu söylediklerini yapmazsan, Girmana halkına seni şikayet ederiz' dedi. Sayın Belediye Başkanı bizleri aradı. Şenlik düzenlediğini ve söylediklerini yaptıklarını söyleyerek, bizleri davet etti. Hakikaten geldik ve söz verdiği her şeyi yaptığını gördük. Belediye Başkanı Girmana'ya yakışmış."

TBMM İdari Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, milletin mutlu olduğunda kendilerinin de mutlu olduğunu ifade ederek, "Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Türkiye'mizin her yerinde Hakkari'den, Diyarbakır'dan, Malatya'dan, Kayseri'den, Karadeniz'den, Ege'den, Trakya'dan hep beraber hep birlikte mutlu bir Türkiye üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Başbakanın yapmaya çalıştığının da bu olduğunu anlatan Öz, şunları söyledi: "Biz hep aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz. Farklı düşüncelere sahip olabiliriz. Farklı siyasi görüşlere de sahip olabiliriz. Ama biz hep birlikte ülkemizin kalkınmasını, bu ülkede yaşayan herkesin bu ülkede yaşamaktan gurur duyduğu bir ülke üretmeye çalışıyoruz. Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Türk'ü ile şehirlisiyle, köylüsüyle hep beraber bu ülkede var olmaktan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyduğu bir ülke üretmeye çalışıyoruz."

Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül ise, şenliklerin Girmana halkına hayırlı olmasını dileyerek, "Bugüne kadar bütün ekiplerimizle yapmış olduğumuz hizmetten gurur duyuyoruz. Bütün yorgunluğumuzu sizlerin mutluluğuyla birlikte ortadan kaldırdık" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından mahalli sanatçılar sahne aldı. Kahtalı Mıçı, şenliğe gelenleri coşturdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız