SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Girmana Yeni Sezon Startını Verdi

0
Güncellendi - 2016-07-26 21:21:43
Girmana Yeni Sezon Startını Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde geride kalan sezon fırtına gibi esen ve adından söz ettiren Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, yeni sezon hazırlıklarının startını verdi.

Geride kalan sezon ortaya koyduğu performansı bu sezonda sergilemek isteyen Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’da mevcut başkan Nadir Kınık, olağanüstü genel kurulda tek liste halinde girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi.

Nadir Kınık başkanlığındaki Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü’nün yönetim kurulunda Emin Kılıçarslan kulüp başkan yardımcısı olurken, Ergül Kızılay ve Bülent Çelik ise yönetimde yer aldı.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü Başkanı Nadir Kınık, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunarak, takımı en iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını kaydetti.

Kınık, geride kalan sezon Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde takımın iyi bir performans ortaya koyduğuna dikkat çekerek, aynı performansı yeni sezonda da sergilemek istediklerini belirtti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde iddialı takımlar arasında yer alan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, yeni sezona da iyi bir kadroyla girmek için kolları sıvadı.

Mevcut kadrosunu daha da güçlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdüren Girmana temsilcisi, iç transferde Erman Marık, Mikail Demir ve Ferdi Yiğit ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon transfer çalışmalarının startını veren Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, BAL (Bölgesel Amatör Lig) hedefi doğrultusunda kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor.

Kulüp yöneticisi Turan Kılavuz, iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek, eksik mevkilere yapacakları takviyelerle kadrolarını daha da güçlendireceklerini kaydetti.

Kılavuz, hedeflerinin BAL olduğunu ifade ederek, “Geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koyduk. Bu seneki hedefimizi de yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadromuzla birlikte BAL Ligi olarak belirledik. Yolumuza bu doğrultuda devam edeceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

girmana

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (6 yıl önce)
    şampiyon girmana
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasut olmayin (7 yıl önce)
    Ya arkadaslae biraz hasut olmayin olmayin.diger takimlar kendilerinin egolari yuzunden haber olmuyorlar.ve hic bir takimin kendine guveni olmadigi icin haber ettirmiyo kendini.ama onlarda da sikinti yok cunku bizim gibi malatyalilar ilk basarisizlikta ilk yenilgide hani internete cikip soyle boyle demistiniz hani oyle olmayacakti falanda filan bi suru laf.takimlarda hakli boyle ortamda haber ettiremiyolar kendilerini.destek olun destek kostek olmayin.suraya biraz daha transfer edin die destek olun.ramazan hoca her zaman arkanizdayiz sizin insallah iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kalearkasi44 (7 yıl önce)
    Merhaba malatyamizdaki hic bir amator takimin haberi verilmezken boyle bir takimin haberinin verilmesi yanlis bir durum bence ve 3 oyuncu daha oncede bu takimdaydi Zaten lutfen milleti yaniltmayalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Derebeyleri (7 yıl önce)
    Diger amator takimlarimizdan haber vermiyorsunuz bence bu haberide kaldirin tarafbtutmayin diger kulublerin haberi yoksa bunlarinda olmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (7 yıl önce)
    bu 3 tane oyuncu zaten her zaman bu takımda oynuyordu boşuna reklam neden yapıyorsunuz anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla