SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Girmana Yolu Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2017-05-29 20:15:45
Girmana Yolu Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan’ın en büyük mahallelerinden biri olan Girmana mahallesinde asfaltlama çalışması yaptı.

İlçelerin yol sorunlarının çözümünde önemli rol oynayan Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan’da da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Girmana mahallesinin bütün sokakları sıcak asfalt ile kaplandı.

Finişer makinesi ile 3.5 kilometrelik asfalt serimi yapan Büyükşehir Belediyesi, Girmana mahallesinin en önemli sorununu da çözmüş oldu. Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarından önce yolda altyapı çalışmaları da yaptı.

Muhtar: Yolun önceki hali çileydi

Girmana mahallesinde yapılan yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan mahalle muhtarı Fuat Bayraktar, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Girmana mahallesinin en önemli sorununun çözüldüğünü belirten Bayraktar, “Yolumuzun önceki hali toz, toprak, çamur ve çileydi. Bu yolu kullanan mahalle sakinlerimiz canlarından bezmişlerdi. Büyükşehir Belediyemiz sorunun çözümü için büyük emek harcadı. Çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. Ortaya ter temiz güzel yollar çıktı. Yollarımızın yapımında Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın çok katkıları var. Kendisine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan asfalt çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Kışın çamurdan, yazın toz-topraktan geçilmezdi. Ne araçla bir şey taşıyabiliyor, ne de hayvanları çıkarabiliyorduk. Şimdi tertemiz, ip gibi yollar yapıldı. Çok mutlu olduk. Uzun yıllardır böylesine kapsamlı bir hizmet almamıştık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız