SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Girmanalılar Tepkili

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:08
Girmanalılar Tepkili
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Girmana Belediyesi İpekyoluspor’un teknik sorumlusu Ramazan Koçak, Malatyaspor ile oynadıkları karşılaşmanın 52. dakikada maçın hakemi Oğuz Kaan Uran tarafından tatil edilmesiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Koçak, 29 Aralık 2013 Pazar günü saat 10.00’da Yeşiltepe Stadı’nda Malatyaspor ile oynadıkları karşılaşmanın 52. dakikada maçın hakemi tarafından iptal edilmesine bir anlam veremediklerini söyledi.

Karşılaşmanın hakemi Oğuz Kaan Turan’ın karşılaşmayı ‘güvenlik zafiyeti’ iddiasıyla tatil ettiğini söylediğini öne süren Koçak, “Karşılaşmanın hakemi maça eli cebinde başlamıştır. Hakemin maçı eli cebinde yönettiği görüntüler elimizde mevcuttur. Bu görüntüleri gerekli yerlere ileteceğiz” dedi.

Koçak, karşılaşmanın tatil edilmesine bir anlam veremediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Mücadelenin 52. dakikasında rakip oyuncu bizim oyuncumuza faul yaptı. hakemde faul atışını bizim lehimize verdi. Rakip futbolcu, bizim yerde kalan futbolcumuzun yanındaydı. Takımımızın kaptanı Süleyman Aracı, rakip futbolcuyu eliyle hafifçe iterek, uzaklaşmasını istedi. Rakip oyuncuya sert bir müdahale yoktu. Zaten kendisini ne yere attı ne de hamle yaptı. Ama hakem kaptanımıza direk kırmızı kart çıkarttı. Oyuncumuz bunun üzerine hakeme, ‘ne yapıyorsunuz’ dedi. Hakem de kaptanımıza dışarıyı göstererek, oyundan çıkmasını istedi. Bunun üzerine kaptanımız, kaptanlık bandını hakemin üzerine attı. Hakem ise ‘Maçı tatil ettim. Güvenliğim yoktur’ diyerek, sahayı terk etti. Hakem, sahayı terk ettiği esnada kendisine hakaret edildiğini de söylüyor. Ben takımın teknik sorumlusu olarak ‘Hocam ne yapıyorsunuz’ dedim. Bana, ‘Çık dışarı, sahanın güvenliği yok, maçı tatil ettim’ cevabını verdi. Maçta görev alan polisler ile maçı izleyenlerde bu duruma bir anlam veremedi.”

Hakemin karşılaşmayı zaman zaman eli cebinde yönettiğini iddia eden Koçak, “Gözlemciyle hakem soyunma odasında denk raporlar tutuyorlardı. Ben de içeri girip, ‘darp varsa kabulüm ama niye tatil ettiniz’ diye sordum. Hiç oralı bile olmadılar. Hatta sürekli sert bir dille dışarı çıkmamı istediler. Ben de ‘Sizi Allah’a havale ediyorum’ deyip, dışarı çıktım.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız