SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Girmanaspor'dan Kritik Uyarı

0
Güncellendi - 2016-03-10 01:12:50
Girmanaspor'dan Kritik Uyarı
A- A+ PAYLAŞ

1. Amatördeki H.B. Girmanaspor yönetimi, ligde son hafta oynayacakları Sanayispor maçı öncesi açıklama yaptı.

Play-Off'a kalacak son takımın belli olacağı son haftayla ilgili bir değerlendirmede bulunan yönetim, "Bu kritik hafta öncesi başta Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olmak üzere Malatya İl Hakem Kurulunu, spor medyasını, diğer kulüplerimizi ve sporun diğer paydaşlarını spor camiamızın yıllarca bir töhmet ve zan altında kalmaması hususunda en yüksek hassasiyete davet ediyoruz" dedi.

Hekimhan Belediyesi Girmaspor yönetimi, son haftanın bazı takımlar için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, " Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde 2015-2016 sezonu grup maçları hafta sonu oynanacak müsabakalarla sona erecektir. Kulübümüzün içerisinde olduğu Play-Off yarışı ve gerek üst sıralarda gerekse de alt sıralardaki takımların hedefleri cumartesi günü oynanacak maçlarla neticelenecektir. Öncelikle hedefi ne olursa olsun bütün kulüplerimizin emeklerine saygı duyduğumuzu, son hafta öncesi de tüm takımlara canı gönülden başarılar dilediğimizi ifade ederiz" açıklamasında bulundu.

Ligin son haftasında oynanacak olan iki karşılaşmanın sonucunda Play-Off'a kalacak son takımın belli olacağına da dikkat çeken yönetimin açıklaması şöyle: "Spor kamuoyunun malumu üzerine Demirspor ile İnönü Üniversitesi, kulübümüz ile Sanayispor arasında oynanacak maçların neticeleri Play-Off’a katılacak 4. takımı belirleyecektir. Futbolun evrensel etik değerlerinin ve sporun fair-play olgusu içerisinde alınacak her türlü sonuca saygı duyacağımızı peşinen belirtmek isteriz. Lakin bu kritik hafta öncesi başta Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olmak üzere Malatya İl Hakem Kurulunu, spor medyasını, diğer kulüplerimizi ve sporun diğer paydaşlarını spor camiamızın yıllarca bir töhmet ve zan altında kalmaması hususunda en yüksek hassasiyete davet ediyoruz. Bu konuda şimdiden hafta sonu görev yapacak tüm hakem ve saha görevlilerine, antrenör ve futbolculara yürekten başarılar diliyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (8 yıl önce)
    Hafta sonu oynanacak olan Battalgazi-Darende,Orduzu-Çatyol Belediye maçları centilmenlik ve fair play ruhu içinde geçmesini isterim.
    0
    0
    Yanıtla