SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Git, Çal, Gel!..'

A- A+ PAYLAŞ

15 yaşındaki çocuk poliste verdiği ifadede, hırsızlık yapması için bıçakla tehdit edildiğini, zorla kimliğinin alındığını, yine genç bir kadın da ölümle tehdit edildiği iddiasında bulundular.

“MOTOR ÇAL..”
Belediye binası yanında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 15 yaşındaki C.B., 28 yaşındaki Y.P. adlı şahsın kendisine bıçak çekip, ertesi gün saat 09.00’a kadar bir motor çalıp getirmesini söylediğini, zorla kimliğini aldığını ve motoru götürmemesi halinde “hırsızlık yapıp, cinayet işleyip” kimliğini olay yerinde bırakacağı tehdidinde bulunduğunu öne sürdü. Bu iddialar üzerine yakalanan Y.P. ise suçlamayı kabul etmedi.

“SİLAH ÇEKTİ..”
Bu arada Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir eğlence yerinde çalıştığı öğrenilen 34 yaşındaki G.D. adlı kadın, 35 yaşındaki M.K. ve 29 yaşındaki A.K.’ye ait işyerinde çalıştığını, birikmiş alacağı olan 2 bin 250 YTL’yi istediğinde, M.K.’nın kendisine silah çekerek ölümle tehdit ettiği iddiasında bulundu. A.K. ve M.K. ise suçlamayı reddettiler.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 21 yaşındaki S.A. adlı bayan da, A.K. adlı bir şahıs tarafından dövülüp tehdit edildiği iddiasıyla şikayetçi olurken, polis şahsı aramaya başladı.

Sarıcıoğlu Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 48 yaşındaki D.Ç., Pazar yerinde tanımadığı bir şahısla kavga ettiğini, şahsın kendisine silah çektiğini ve tehdit ettiğini öne sürdü. Polis olaya karışan 33 yaşındaki R.G. adlı şahsı 1 kurusıkı tabancayla yakaladı. Bu şahıs da D.Ç.’den şikayetçi olurken, kendisine kuru sıkı tabanca yüzünden 500 YTL idari para cezası yazıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız