SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Gitmek İsteyene Birşey Yapamayız''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği forvet oyuncusu Okan Yılmaz'ın, takımda yeralamaması nedeniyle sıkıntılı olduğu ve gitmek istediği öne sürülürken, bu futbolcuya Diyarbakırspor'un talip olduğu iddia edildi.

Sezon başında "gol umudu" olarak Bursaspor'dan transfer edilen, ilk haftalarda başarısız bir performans sergileyen, ancak ilk yarının son haftalarında sergilediği futbol ve attığı kritik gollerle Malatyaspor'un yüzünü güldüren Okan Yılmaz'ın, ikinci yarıda takımda yeralamayacağı endişesiyle gitmek istediği öne sürülüyor. Nitekim, Sivasspor'la oynanan ikinci yarının ilk maçında Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan Okan'ın, forvet hattı için yapılan Çek futbolcu transferlerinden sonra Malatyaspor'da forma bulamayacağı endişesi taşıdığı, bu nedenle huzursuz olduğu belirtiliyor.

Okan'la Diyarbakırspor'un ilgilendiği belirtilirken, yöneticiler, bu futbolcunun transferine "onay verebileceklerini" ifade ediyorlar.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da, TV Malatya'ya yaptığı değerlendirmede, geniş bir kadroyla ikinci yarıdaki zorlu mücadeleyi sürdürmek istediklerini, ancak gitmek isteyen futbolcuyu da engelleyemeyeceklerini söyledi.

OKAN YILMAZ KİMDİR?
16 Mayıs 1978`de Bursa`da doğdu. Amatör kümede Yolspor`da futbola başladı. 5 yıl burada oynadıktan sonra İnegölspor`a geldi. Burada sağbek oynatıldı. 1997–98 sezonunda ara transferde Bursaspor`a geldi. 7 sezondur formasını giydiği Bursa`da 2000- 2001 sezonunda 23 golle, 2002–2003 sezonunda ise 24 golle iki kez gol kralı oldu. 8 kez A ve 2 kez Ümit Milli oldu. Okan, A Milli Takım forması altında 5 gol atarken, bu gollerin 3’ünü 2003 Konfederasyon Kupası’nda Amerika, Kolombiya ve Brezilya’ya, diğer gollerini ise Moldova ile İrlanda’ya karşı kaydetti. Birinci Lig`de 165 karşılaşmada oynadı ve toplam 84 gol attı. Bursaspor`un lig tarihinde en çok gol atan futbolcusu oldu. 2004/05 sezonu A Kategorisi`nde mücadele eden Bursaspor grubunu dördüncü sırada bitirirken, 25 gol atarak ligi gol kralı olarak tamamladı. 1 gol de Türkiye Kupası’nda attı. Lise mezunu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız