SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gitmek İstiyordu, Tutmak Olmaz!"

0
Güncellendi - 2016-05-20 15:48:13
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör İrfan Buz’un karşılıklı görüşme sonucunda kulüple yollarının ayrıldığını, gitmek isteyeni tutmanın doğru olmayacağını söyledi.  Gevrek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Hocamız gitmek istiyordu, gitmek isteyeni tutmak olmaz” dedi.

Gevrek, İrfan Buz ile karşılıklı görüşme neticesinde ayrılık kararının ortaya çıktığını kaydederek, “İrfan Buz hocamızla ile karşılıklı görüşmelerimiz neticesinde ayrılık kararı aldık. Alınan kararın iki taraf için de hayırlı olacağını düşünüyorum. Hocamız ayrılmak istediğini bize iletti. Biz de bu karara saygı duyduk. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hocamız gitmek istiyordu, gitmek isteyeni tutmak olmaz” diye konuştu.

“HAYIRLI BİR KARAR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Gevrek, camiaya ‘rahat olun’ mesajı da vererek, “Camiamız rahat olsun. Ben bu kararın hayırlı bir karar olacağını düşünüyorum. İrfan Buz hocamızı göreve getirirken büyük bir risk alarak getirdik. O zaman kimse bizim bu kararımızın arkasında durmadı. Ama şimdi görüyorum ki İrfan hocanın gitmesine üzülenler var. Bu demek oluyor ki; hoca tercihinde doğru bir karar vermişiz. Ben göreve geldikten sonra 4 teknik adamla çalıştık ve bu hocaların hepsinin de başarılı olduğu kanısındayım. Yeni gelen teknik adamların kulübe başarı getirdiği gerçeği var önümüzde. En kısa zamanda en doğru teknik adamı getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Teknik adam değişikliği yeni bir heyecan olur diye düşünüyorum. İnşallah yeni gelecek teknik adam bizi en kısa zamanda hedefimize taşır” şeklinde konuştu.

ARŞİV FOTOĞRAF: Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Teknik Direktör İrfan Buz (Mehmet GÖRESİYE)

iha

adilgevrekirfanbuz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Şakir (7 yıl önce)
    Yahu adam gimek istemiş.Ayaklarına zincirmi?bağlıyacağız.Başarılı bir T.Direktördü.Ama Malatyadiki başarısını futbol piyasasında Kullanmak istemeside gayet normal.Birde bilinmedinde fayda var.Y.Malatyaspor irfan hocanın kalmasını çok istiyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir sıtkı (7 yıl önce)
    Gitmek istiyormuş yolu açık olsun.takımı ligde tuttu tşkler.ama boşa verilen pekçok puanlarımız vardı.örnekmi denizliye 6 puan Trabzon 6 A.ordu 3 bolu 6 K.yaka 2 şuanda aklıma gelen ler.yazık bu puanlar hep bol keseden harcandı .neyse hayırlısı olsun.tüm malatyalılara sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • bektaş altunok (7 yıl önce)
    YENİ MALATYA TAKIM OLMAYA BAŞLAMIŞTI
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demir (7 yıl önce)
    Bizde senin gitmeni istiyoruz adil gevrekkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)Mehmet demir isimli kullanıcı yorumuna
    Başkan'ımız 2yıldır elinden geleni yapıyor parasıyla Zaman'ıyla çaba harcıyor camiamızı utandıracak kabahatmi işledi burası babanızın makamı değil maçlara bilet almadan girmek isteyenler ahkam kesiyor göbeğinizden atıyorsa aday olursunuz icraatlarınızı söylersiniz keyfinize göre kimseyi kötülemeye Hakkı'nız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Irfan hoca bu ligin en iyi en efendi hocasiydi adam alman ekolu sahibi parasını bastır eline bak nasıl kalıyordu, sonra 6 7 sağlam oyuncu al gözümüzü süper ligde açardık, ne yalan söyleyelim bu yıl maçlara gittim takım kalsın diye ama hedef olmazsa zor giderim maçlara, benim gibi düşünen fazladır sahada baskı, heyecan, adrenalin olmazsa boş boş oturup iyice canımız sıkkın dönüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    BU İŞLER DENEME YANILMA İLE OLMAZ. İSTİKRAR İÇİN BU İŞİ BİLEN BİR TEKNİK ADAM İLE ANLAŞILIR VE SONUNA KADAR GİDİLİR. O NEDENLE BAŞKANIN YORUMUNU DOĞRU BULMUYORUM. PROFESYONEL YÖNETİLEN KULÜPLER BAŞARILI OLUR.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya oto kiralama (7 yıl önce)
    Hayırlısı irfan hocaya teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (7 yıl önce)
    Yazık oldu.bence devam edilmeliydi .
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Bu işi bilmeyenler iş başında .Siz kimi getireceksiniz.İlk defa bir sezonda iki hocayla bitirdik.Çok istikrarsız bir takımız.O zaman ben size bir hoca önereyim GİRESUNSPOR hocası ERKAN SÖZERİ getirin.Bırakın transferi o yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    çok çabuk usandı demekki... belki de havalara girmiştir kimbilir... malatyasporu ligde tuttu ya. çok başarılı bir hoca konumunda oldu ya... şimdi derki elimi sallasam ellisi gelir...şunu bilsin ki malatya da gördüğü sevgiyi saygıyı hayatı boyunca hiç bir takımda göremez... yinede yolu açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Yolu açık olsun.Başarılı bir hoca ancak gitmek istiyorsa, bundan sonra zaten kalsa da faydası olmaz.Her iki taraf için hayırlı oldu bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (7 yıl önce)
    Üzüldüm Bilge bir Hocaydı Başkanın Dediği Gibi Gitmek İstemiş Hayırlısı...Hocamıza Bundan Sonra Başarı Dileriz..
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (7 yıl önce)
    Özellikle ilk yarıda,o kadro ile çok puan aldık.biraz şans vardı.gerçi o başkanın şansı idi diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Hayırlısı olsun inş. Oyun anlamında olmasa da puan anlamında bize çok şeyler katan İrfan hocaya yürekten teşekkürler..
    0
    0
    Yanıtla