SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gitmeyecekler.. Gelmeyecekler..

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor ile Elazığspor'un taraftarları arasındaki geçmişe dayanan çekişmenin daha da büyümemesi için Malatya İl Spor Güvenlik Kurulu, Malatyaspor taraftarlarının Elazığ'a götürülmemesi ve Elazığsporlu taraftarlarında Malatya'ya getirilmemesi kararını aldı.

Malatya İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Vali Yardımcısı Bayram Öz başkanlığında yaptığı toplantıda, Malatyaspor ile Elazığspor arasındaki maçlardan dolayı çıkan olaylar ve olayların bu sezonda devam etme ihtimalinin bulunması nedeniyle bazı kararlar alındı. Alınan kararda "2007-2008 futbol sezonunda Elazığspor-Malatyaspor takımları arasında oynanacak olan futbol müsabakalarına Malatyaspor Kulübü tarafından organizasyonlu olarak seyirci götürülmemesi ve Malatya ilinde oynanacak olan Malatyaspor-Elazığspor
maçlarında da konuk seyirci tribününe seyirci alınmayacağından Malatyaspor Kulübü tarafından Elazığspor Kulübü'ne yüzde 5'lik bilet kontenjanı ayrılmamasına" karar verildi.

Söz konusu kararın her iki takımla birlikte çıkacak olaylarda vatandaşların ve esnafların zarar görmemesi için alındığı belirtildi.

Malatya İl Spor Kurulu tarafından alınan kararın Elazığ Valiliği'ne, Malatya Valiliği'ne, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na, Elazığspor Kulübü Başkanlığı'na ve Malatyaspor Kulübü Başkanlığı'na gönderildiği öğrenildi.

Her iki ilin takımları arasında oynanan maçlar olaysız geçmiyordu. Geçtiğimiz yıl Elazığ ve Malatya'da oynanan maçlarda yaşananlar yaygın medyada da geniş yer bulmuş, ayrıca Elazığspor'un geçtiğimiz Çarşamba günü Diyarbakır DİSKİ ile oynadığı kupa maçına gelen bir grup taraftarla Malatya'dan bir grup arasında yine kavga çıkmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız