SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gitmeyin Dedim.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:23:15
A- A+ PAYLAŞ
Elazığ'ın Maden ilçesinde otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu ölen aynı aileden 5 kişinin Malatya'daki evinde üzüntü yaşanıyor.      
Kazada yaşamını yitiren kardeşler Hülya (20), Canan (25), Abuzer Gaffar (23) ile anne Zeliha (53) ve baba Halit Helvacı'nın (59) akrabaları ve komşuları, ailenin Malatya'nın Beydağı Mahallesi Kanalboyu Sokak'taki evlerine taziye ziyaretinde bulundu. 
     
Evde bulunan Halit ve Zeliha Helvacı'nın kızı Ayşe Helvacı, yakınlarına, ''Ben gitmeyin dedim. Ne vardı biriniz kalsaydınız. Biz ne yapacağız şimdi onlarsız. Keşke gitmeselerdi'' diyerek gözyaşı döktü. 
     
Vatani görevini yaptığı ve yıllık iznini geçirmek üzere memleketine geldiği belirtilen Abuzer Gaffar Helvacı'nın, bir başka kardeşi Mahmut Helvacı'nın da Ankara'da asker olduğu öğrenildi. 
     
Bu arada ilk etapta 1 yaralı olduğu bildirilen kazada, yaralı sayısının 2 olduğu kaydedildi. Araçta bulunan Hakan Helvacı'nın da (37) yaralandığı, olay yerine gelen ambulansla önce Maden Devlet Hastanesi'ne, ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Helvacı'nın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Diğer yaralı Erkan Helvacı'nın da (34) Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. 
     
Öte yandan Maden Devlet Hastanesi morguna kaldırılan aile üyelerinin cenazeleri, Maden ve Elazığ belediyelerine ait cenaze taşıma araçlarıyla Malatya'ya gönderildi. 
     
Erkan Helvacı'nın kullandığı 44 ND 299 plakalı panelvan tipi aracın, Elazığ-Maden karayolunun 60. kilometresinde, karşı yönden gelen Şevki Demirtaş idaresindeki 34 AV 4389 plakalı yolcu otobüsüyle çarpışması sonucu araçta bulunan kardeşler Hülya, Canan, Abuzer Gaffar ile anne Zeliha ve baba Halit Helvacı yaşamını yitirmişti. Kazada Hakan Helvacı ve Erkan Helvacı da yaralanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız