SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gıyabında' Yönetim

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda Hikmet Tanrıverdi, oybirliğiyle kulüp başkanlığına seçildi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri ile kulüp üyeleri ve taraftarlar katıldı. Kongrede Divan heyetine sunulan 'Malatyaspor kulüp başkanları takım üzerine temlik koyduramaz' maddesi oy çokluğuyla kabul edildikten sonra seçime geçildi. Malatyaspor yönetimi tarafından oluşturulan ve tek listeyle gidilen seçimde bir dönem kulüp başkanlığı görevinde bulunan Hikmet Tanrıverdi, yeniden Malatyaspor kulüp başkanlığına seçildi.

Salondakiler Hikmet Tanrıverdi başkanlığında oluşan yönetimi coşkuyla alkışladı. Başkanlığa seçilen Hikmet Tanrıverdi ile yönetim kurulunda yer alan isimlerden hiçbiri kongrede bulunmadı.

Kulüp başkanı Hanefi Selimoğlu, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Malatyaspor'da görev yapmanın onuruyla karşınızdayız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Görevde bulunduğumuz süreç içerisinde gecemizi gündüzümüze katarak, Malatyaspor'un kurtulması için çaba harcadık. Gelinen noktada yaptıklarımız dışında yapamadıklarımız da oldu. Bunun için sizlerden özür diliyorum. Sayın Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki yönetimin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Eski yönetim kurulu üyesi Özgür Aydın da, göreve geldiklerinde uzun dönemli takımı yönetmeye talip olmadıklarını söylediklerini ifade ederek, "Malatyaspor'u bulunduğu kriz dönemde yönetip, temel problemlerini yapısal çözümler getirip, takımı uzun dönemli yönetmeye talip olanlara alt yapı oluşturmaktı. Bu sorunları tek başıma çözemeyeceğimiz için bir istişare toplantısı yaptık. Takımın toplam 27 milyon 676 bin TL borcu olduğunu gördük. İki mali müşavir ile hesapları incelettirdik ve bunu yargıya intikal ettirdik. Seçilen listeyi gördünüz. Maddi ve ikili ilişkiler açısından güçlü insanları yönetime seçtik. Bu insanların Malatyaspor'a maddi ve manevi borçları vardır ve ben bu borçlarını ödeyerek, yiğidi düştüğü yerden kaldıracaklarına eminim" diye konuştu. Aydın, Malatyaspor konusuna duyarlılıklarından dolayı Milletvekilleri Öznur Çalık, Mevlüt Aslanoğlu, Ömer Faruk Öz ve İhsan Koca'ya teşekkür ederken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra diğer 3 milletvekili Mehmet Şahin, Mücahit Fındıklı ile Fuat Ölmeztoprak'un duyarsız kaldıklarını bildirdi ve eleştirdi. Aydın, hafta içinde TBMM'de yapılan toplantıda karşılaştıkları "ilgisiz" milletvekillerinden birinin kendilerine selam bile vermediğini söyledi.

KURULLAR..
Hikmet Tanrıverdi başkanlığında oluşan Malatyaspor yönetim, denetim ve disiplin kurullarında şu isimler yer alıyor:

YÖNETİM KURULU ASIL: Hikmet Tanrıverdi, İlhan Kavuk, Yunus Akdaş, Şaban Taçyıldız, Mesut Parlak, Necip Olgun, Tuğrul Karaaslan, İlyas Karahan, Nadir Alataş, Sabri Özel, Mustafa Başdemir, Şevket Keskin, Hasan Erkoç, Hacı Uğur Polat, Naci Şavata, Hakan Kodaman ve Bekir Yüksekdağ

YÖNETİM KURULU YEDEK: Faik Demez, Selahattin Dağıstanlı, Kağan Kodaman, Talat Şavata, Taner Yıldırım, Ramazan Çınar, Özcan Kayhan, Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Orhan Özbek, Nihat Balan, Ahmet Çoban, Hayati Palancı, Adil Kınık, Cemil Tonguç, Osman Gökhan, Mehmet Doğan ve İsmail Karataş,

DENETLEME KURULU ASIL: Mahmut Cücemen, Kemal Deniz, Feytullah Çelik,

DENETLEME KURULU YEDEK: Ziya Doğan, İlhan Deniz, Mustafa Adıyaman,

DİSİPLİN KURULU ASIL: Özkan Akbulut, Dilaver Gür, Bayram Kırıcı,

DİSİPLİN KURULU YEDEK: Betül Kazan, Ali Alkış, Hasan Demir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız